Cepelisz Polski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chodź psie do nogi kość ogryziesz potem po parku spacerować bedziemy znów dumnie aleją brzóz co krawężnikiem cienia świat od świata odgradza jak płotem twój los prosty psie ot, żarła micha kij zębami obdarty i myśli tułacze ale ja wiem że kiedy śpisz wzdychasz że nieraz, gdy nie widzę płaczesz
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się. Lekko się czyta, bardzo obrazowy. Serdecznie pozdrawiam, będę Pana śledzić :)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak tak tak : ) to lubię - bardzo mi się podoba - leci do ulubionych pozdrawiam
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gratuluję. Czekam na jeszcze. Pozdr..)))
Cepelisz Polski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuję za komentarze. Jest mi bardzo miło :) Pozdrawiam. Hmmm...
Cepelisz Polski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 beztroskę...hmmmm... :) Dziekuję Ewo
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Cepelisz! on wie ze ty wiesz !? "ot, żarła micha kij zębami obdarty i myśli tułacze" - no i ten spacer .... pozdr. M+A
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czytałam razy kilka i czuję tu głębszy podtekst. Spacer i pies to tylko symbole.W zasadzie mam wrażenie jakoby sam Autor wołał kogoś o zrozumienie, że jest kimś więcej,niż kompanem i potrzeb ma ponad: "żarła micha kij zębami obdarty ". A może się mylę? Dzięki, oczywiście wiersz podoba mi się ... I.
Kuba Koncewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 IRIS jestes bardzo blisko moich mysli, MARIO on z pewnoscia wie. mysle, ze ten pies to sam autor :) (bez urazy) pozdrawiam. kuba. [sub]Tekst był edytowany przez Kuba Koncewicz dnia 09-05-2004 10:21.[/sub]
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Towarzyszenie (milczace) nie jest łatwe. Ciekawy tekst. A.
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzę, że ta para świetnie się rozumie i ma swój świat za płotem w parku. Tylko pogratulować
Cepelisz Polski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rozumiem Panie Zbigniewie, że tekst był zbyt trudny. Proszę się tym nie frasować :) Dziekuję za komentarz, dziękuje wszystkim, którzy przeczytali tem wiersz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi