Pan poeta Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Bogurodzica o prędkości światła. są tzw: lepsi, i też tacy którzy nie potrafią wszystkiego: zapłacić w Nicei.mogą jedynie emigrować pod złote kanały tujem je przyjmiemy my chaszcze z uboższej strony napisu końcowego pocięci w pęciny, leukoplasty głośno krzyczące o wodę, idole Marii Luffo, dziadkowie okrętu "Submiarka" każdy nowy członek, musi posiadać: urodziny, włosy, hamak, dość tłustego węgorza w butelce gorzkiej wódki zapewniamy was, że nie gryziemy a nasze spinki do włosu, spinają nasze zęby, tylko kupcie rdest i wytrzyjcie z niego kartkę po czym zapiszcie adres i tuszem lekko wijąc litery, wysyłajcie zgloszenia okamgnienia.
IN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 kurcze, Panie P aż żałuję że nie mogę pomóc jest w tym wierszu coś co mnie fascynuje ale jak zwykle całości nie ogarniam ;)
Rafał_Leniar Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam to samo czytając pańskie utwory. Po prostu ciężko to ogarnąć w całości. Pozdrowienia.
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 obraz surrealistyczno - dadaistyczny pozdr.
Judyt Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 okamgnienia :) myk pozdrawiam ciepło
Pan poeta Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, to mi rzeczywiście się zgrało.pozdr
Pan poeta Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie ogarniam): nie, rzeczywiście, to jest taka wielka swoboda piśemnictwa, swoisty, rzeczywiście dadaizm, surrealizm jaki pisano niżej, no ale, ery się kończą.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi