HAYQ Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 w-rogi był... przez kobity, a nie w ciemię bity.
amehob Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po rogach była nie biła a biła co była
IN Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie się to tak:był w-rogi przez kobity nie w ciemię bity ;))
Pancolek Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Uuuu... koska i mądralę ciachnęła, jeśli Pancolek dobrze czyta :) przewrotne. on tak nie umie - krótko i z jajem ;) Pozdrawiam!
HAYQ Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po rogach była nie biła a biła co była biło za byłą bo była be... one Dzięki za wizytę
HAYQ Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, ale to epitafium i "był" mu się należy ;) Ale dzięki, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uuuumie, umie, a z jajem na pewno :) Dzięki, że zajrzałeś, pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 skoro w-rogi, to nie tylko przez kobity, oj! nie tylko cóż one same? ;))) fajne mini, HAYQ, pozdrawiam serdecznie :)
HAYQ Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Toć dlatego wrogi był... wobec wszystkich, ale przez nie. Bo cóż "oni" winni ;)) Miło Cię widzieć, pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolałbym ze spacją zamiast myślnika i bez wielokropka, ale... to nie moja wola ;). pozatym podoba mi się :).
Don_Kebabbo Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Wziąć słowa na rogi - to jest to. Krótkie ale treściwe. I różnie można odczytywać (chociaż efekt jeden, skoro epitafium ;) ). Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 w-rogi był (bity) przez kobity, a nie w ciemię bity Dwa wersy, dwa wersy, a tyle kunsztu. Nie dość, że warsztat fachowy, to i treściowo pełny - niejednoznaczny, celny i pełny ("zdaniorym" ;) Już pomijam fakt, że takie perełki nie odznaczają się jakością Z, ja już nie będę namawiał do wklejania tam utworów, ale jest nadzieja w przyszłym moderatorze. Pozdrawiam Autora - przed Tobą pasmo sukcesów, o, to na pewno.
Waldemar Talar Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Duże plus się należy,a czemu to już przedmówcy powiedzieli więc nie będę się powtarzał . pozdrawiam Waldemar
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolałbym ze spacją zamiast myślnika i bez wielokropka, ale... to nie moja wola ;). pozatym podoba mi się :). przy zapisie ze spacją traci się wrogość, czyli jeden z czterech elementów. To już lepiej bez spacji i bez myślnika. Tak zresztą wyglądał mój pierwszy zapis: wrogi był, przez kobity, a nie w ciemię bity. lepiej wygląda, ale mniej zrozumiale (nie dla Tych, co na org-u oczywiście). Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całkiem przyjemnie coś takiego usłyszeć właśnie od Ciebie. Czytuję, czytuję, podziwiam... :) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czy zasłużyłem, ale bardzo dziękuję. Twoja ocena, to dla mnie nobilitacja. (A do Z)... nie wkleję, bez obawy ;). Co prawda z tym "pasmem" troszku przesadziłeś? ;)) ale dzięki za wiarę - bo to pomaga leniuchom. Serdecznie pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Panie Waldku i za wgląd też. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :] .,,,… / \` (‘)(‘)/? ‘’ "’-’’” ””
Ewa_Kos Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie; wszystkiemu winne baby że chłob coraz częściej słaby Pozdrawiam serdecznie:))))) EK
HAYQ Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie; wszystkiemu winne baby że chłob coraz częściej słaby Pozdrawiam serdecznie:))))) EK ... prawda? Ech, gdzie te chłopy... ... wiersze piszom? ;))) Dziękuję Ewo, chiba się zastanowię, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi