Orston Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 chmury nad sceną wieczorny koncert bez gwiazd
jasna Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Suuper! :-)))Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby ;-) pierwszy przymrozek w oczach gwiazdy świecą na śliskiej kałuży :-))
Orston Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Suuper! :-)))Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby ;-) pierwszy przymrozek w oczach gwiazdy świecą na śliskiej kałuży :-)) No popatrz - i takie też! Pozdrówka skrzące :)
Fanaberka Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale może chociaż z księżycem? Wczoraj był pomarańczowy niczym mandaryna :-DDD
Orston Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale może chociaż z księżycem? Wczoraj był pomarańczowy niczym mandaryna :-DDD :-))) Wiesz co? Jak ma być jak mandaryna :)))))) to niek se lepij pozostanie w nowiu :)
Boskie Kalosze Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A słowik śpiewał JAK doda... pamiętam bo wtedy umarłem, nie było mnie w Sopocie ani w sobocie, przez długi czas nigdzie nie mogła mnie znaleźć rodzina.
Mr.Suicide Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 koncert to zapewne metafora, a to niedozwolony zabieg w haiku. poza tym brakuje klasycznej budowy 5-7-5. pozdrawiam.
jasna Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koncert to nie jest metafora. Z resztą się zgadzam. jasna :-))
HAYQ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Podoba mi się, ale tego księżyca jakoś mi brakuje ;)) łysy nad sceną wieczorny koncert w chmurach bez gwiazd Pozdrawiam P.S. tym razem "koncert" z metaforą, ale niekoniecznie
Ann N.N. Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Lampa i księżyc ponad deskami sceny leżę i patrzę :o) Pozdrówka serdeczne
Orston Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem ,że brakuje, ale nie jestem klasykiem, ani też zwolennikiem sztucznego dopychania wersów. Pozdrawiam.
Orston Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki HAYQ. Fakt, z księżycem w pełni ciekawie ;) Pozdrówka
Orston Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja marianna ja nie rozumiem :)
Orston Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skok do księżyca pod deskami sceny leżę na lampie :) Pozdrawiam Cię ciepło, Anko :)
Orston Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozciągnęłabym go znaczeniowo jeszcze niecochmury nad głową wieczorny koncert bez gwiazd otrzymamy dodatkowo wieczorną kłótnię i warstwę psychologiczno-społeczną z dołkiem w roli głównej, nie tarcąc przy tym innych znaczeniowych warstwic kłaniam :) Podoba mi się Twoje rozciągnięcie :) cmok
Katarzyna Bielińska Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witaj! Fantastyczne haiku. Pomysł chyba jeden z lepszych! Pozdrowionka!
Orston Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej hej! Dzięki Kasiątko ;) Pozdrówecka łod serducha :)
Rekomendowane odpowiedzi