Jemall Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 trzy wskazówki na zegarku syna sekunda dla mnie
jasna Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brawo! :-))
Boskie Kalosze Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładne, każe przystanąć, zadumać się chwilę. Wspomnieć tych, których już nie ma: ...ery w mojej sypialni zegar po ojcu
Jemall Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 trzy wskazówki na zegarku ojca godzina za godziną ;)
Jemall Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładne, każe przystanąć, zadumać się chwilę. Wspomnieć tych, których już nie ma: ...ery w mojej sypialni zegar po ojcu No tak, posty prawie się zderzyły :) Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jeśli chodzi o przesłanie, to całkiem całkiem, ale haiku to to nie jest moim zdaniem. to, co zamieściłeś wyżej - jak najbardziej. zresztą, może teraz się coś zmieniło ? pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 świetny temat i mam nawet wersję żartobliwą - dla królika, pozdrawiam ;)czas na potomka pomiędzy wskazówkami sekunda dla mnie
Ann N.N. Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie zbyt filozoficzny kontekst jak na haiku. Pozdrawiam
jasna Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre! :-))
UFO Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 refleksyjnie;) ładne, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi