Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stefanie! Serdecznie pozdrawiaMy. Nie wykluczone ,że się spotkamy za rok:)))
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ajć, luksio, że jesteś - podaj mi swego maila - bo Ci muszę przesłać Twoją modlitwę przepraszam, że nie zrobiłem jej na na POP II, żałuje bardzo MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapraszam za rok sorka, że tak za Stefana Rewińskiego ale dzięki niemu ta cała sprawa i Srebrna Góra i wycie MN Dzięki za zaproszenie:))) Serdeczności dla Stefana, brakuje Go na forum. My tym czasem zawyjemy do wiersza. PozdrawiaMy. a wycie, wyjcie - bo było czego żałować prócz poezji - wiadomo - wspaniała okolica MN
Lena Achmatowicz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 całośc miła. 3 i 4 strofa - piękne:) ukołysaleś. i chce się śpiewać, ale obawiam się, że na wyciu by się skończyło:) w związku z wyciem - strasznie pozdrawiam;) lenka ps. zastanawiam się nad perłą i czarną. nie byłam, nie wiem w czym rzecz.
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ci, któzy byli w Czarnej Perle wiedzą o co chodzi, to miejsce spotkań dzięki za koment Leno MN owzajemniam straszenie w postaci ukłonu i pozdrówki
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Wyślij na [email protected]. Pozdrawiamy S&H. Dz.
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zrobię to dopiero w środę bo zostawiłem mp3 w środkowym dniu - jajć, ostatnio staję się bardzo rozeszły - przepraszam MN
Michał_Bębenek Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 "czarnoperlista wyprawa"??? Proszę Pana ewidentna bzdura, banał i wykwit grafomanii w czystej postaci. Całość jest poprawna, lecz pozbawiona iskry.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pan się zbyda (spyta) o co chodzi z tą czarnoperlistą wyprawą do nie będzie pan tak buczeć jak trzmiel abo inny wąż, ok? proszę zajrzeć do zdjęć - POP I i POP II proponuje i ogólnie wcisnąć w jakiejś wyszukiwarce "Srebrna Góra" z ukłonikiem i pozdrówką MN
Mona Liza Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Proszę, jak to miło wrócić po długiej nieobecności i zobaczyć, że wszystko po staremu. No może, prawie wszystko, ale stare twarze nadal brylują. Jak zwykle świetnie. Pozdrawiam:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bry...co? hihih Mona Liza dzięki ale nie znam określenia z ukłonikiem i pozdrówką MN
Piast Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 A gdzie dedykacja dla tych, co nie byli, a będą i wiedzą, że bedą właśnie tam, aaa ??? Chyba, że ci są z ksiąg poezji wyjęci, by tam bywać mogli, a do tych, jak Bóg da, ja się chciałbym zaliczyć... :))) Pozdrawiam Messalinie serdecznie , Piast :)))
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Piaście - to już rozbudowana sentecja matematyczna logika ponade mną, hihihi, pozwól, że tu złoże specjalną dedykację dla Ciebie wiersz jakby inaczej także dla Piasta z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. zajrzyj do Szulmierza 10 października - ZAPRASZAM! zobacz w dziale dyskusji
Piast Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Piaście - to już rozbudowana sentecja matematyczna logika ponade mną, hihihi, pozwól, że tu złoże specjalną dedykację dla Ciebie wiersz jakby inaczej także dla Piasta z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. zajrzyj do Szulmierza 10 października - ZAPRASZAM! zobacz w dziale dyskusji Witku, dziękuję serdecznie, choć przyznam, że zastosowałem powyżej jakieś skróty w toku myślenia i dziś sam się głowię, co zacz, ale wszystko miło się skończyło i oby tak dalej... :))) Co, znowu zagmatwałem??? :))) hihihi Bywaj, Mistrzu... Piast.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Srebrna Góra widziana przez okrągłą dziurę pudła rezonansowego! brawo Mess! Trzeba uważnie czytać, bo się ściany nie zaokrąglą..\ ;) pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ściany są tylko poto by patrzeć w nie, z ochotą miast ścian bym przestrzeń ujął ale jakby to ona była górą? hihihi dzięki Jimmy za wpadnięcie w dziurę i rezonans MN
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 nie byłem, nie wiem czy będę, ale poczytać miło było. pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze - warto zebrać siły i być piekna okolica dzięki za wejrzenie i koment MN
Rekomendowane odpowiedzi