egzegeta Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 wy rzuty sumienia po kusy strój nie ruszę już nic do ascezy mierzę do was w razie czego maścią21 września 2007 1
zak stanisława Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 wow, Egze, nowa specjalizacja? miniatury? nawet nawet, mało słów a dużo treści, kusy strój kusi niejednego, ale zaraz wyrzuty takim ? hehe a maśc z czego? w razie czego dobrze wiedzieć...;)) wiedzieć serdecznosci,Stanka
Mr.Suicide Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 nawet, nawet z tą grą słów egzegeto i przerzutnie :) krótko i z bardzo ciekawą, moim zdaniem, z pointą. czyżby miniaturka była kierowana do kobiet ? pozdrawiam.
IN Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wy rzuty sumienia po kusy strój - nie ruszę już nic do ascezy mierzę do was w razie czego - maścią fajne, pomiksowałam Ci trochę po swojemu ;) :)))
egzegeta Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno to Twój debiut pod moimi wersami dziekuję Ci stokrotnie
egzegeta Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu to moje pierwsze nieudolne próby zabawy słowami maść na wyrzuty ...czyli wypryski....może psycholog ... pozdrówka;)
egzegeta Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślałem o facecie /kusy strój / :) ale jak kobieta...nie mówię nie ;) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wy rzuty sumienia po kusy strój - nie ruszę już nic do ascezy mierzę do was w razie czego - maścią fajne, pomiksowałam Ci trochę po swojemu ;) :))) INko Twoich propozycji nie mogę absolutnie lekceważyć:) i naprawdę zastanowię sie nad sugerowaną wersją; w ostateczności zawłaszczając ją bez zapytowywania:) Dziekuję Ci za ciekawy miks Pozdrówka PS. Liczba Twoich komentarzy pod moimi wersami 1111 - mam ten zaszczyt :)
IN Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 aj waj... też mi zaszczytowanie ;) Twa miniatura jest świetna ale jeśli z mojego miśka coś trafia, to bierz bez skrupułów i bez zobowiązań (no, jeśli już, to piwem nie pogardzę;)) hej, :)))
egzegeta Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wziąłem i nie wziąłem ale zmiana jest Dziękuję Ci INspiracjo
oldy diol Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 maść na wyrzuty ...czyli wypryski....może psycholog ... pozdrówka;) wy rzuty przeszłości po kusy strój nie ruszę już nic do ascezy mierzę do niej w razie czego modły zwrócę tak mi się ułożyło w myslach, nie wiem czy to rada-piszę jak słyszę.oldy pees: sumienie mają podobno nie płytcy,ale w głębokiej wodzie kąpani i ich pozdrawiam:)
egzegeta Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowna Oldy przeszłość z modłami jakoś nie pasi, bardziej sumienie i modły ale te modły zmieniają mi sens i jako Autor /zwróć uwagę proszę, na dużą literę Autora/ nie wyrażam zgody na zapodaną wersję;))) Dziękuję za zainteresowanie pozdrawiam z poważaniempodpis nieczytelny PS. Może nie z głębokiej ale z dość wartko płynącej jestem a nazywa się ona - rzeka Brda
oldy diol Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zwracając uwagę na Aaaa, uprzejmie donoszę, iż w w.w komencie , zostało zamieszczone wyjaśnienie uprzednie w stosunku do odpowiedzi P.Autora. Nadmieniam , że prośby o wyrażenie zgody w tymże nie odnaleziono. Z wyrazami pierwotnego poszanowania autonomii: Oldy. przeszłość to dopiero pole dla modłów-podtrzymuję
egzegeta Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a rzeczywiście, coś mi z tą prośbą się pochrzaniło;) dalsze też podtrzymuję i.... bardzo DZIĘKUJĘ;)
Rekomendowane odpowiedzi