Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 przed chwilą przeżyłem szoczek nie chciało mnie wcisnąć w org miał ktoś coś podobnego? MN
Olesia Apropos Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 ja wczoraj albo przedwczioraj nei moglam caly dzien wejsc na orga ze niby zle hasło itd i pjak prosilam o nowe haslo to niby wysylalol a nic nie dostawalam dzien poźnijej juz bylo ok
kaja-maja28 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja też tak miałam,wyskakiwało,że złe hasło.
BlackSoul Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Mojej koleżance też się tak dzieje jak Olesi ale już od paru doobrych dni. Mogę wiedzieć o co chodzi ??
Marlett Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja mam cały czas problemy z logowaniem się. Być może awaria serwera, ale to tylko domysły. Może ktoś więcej wie na ten temat?
ksiazkowy mol Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 w tym tygodniu miałam, że po przekierowaniu na stronę orgu, wyskakiwała biała plansza, a na niej adres poznański
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 zrobiłęm to poraz drugi - może to i nie antidotum, ale - jęsli jesteście gdzieś gdzie stoi WIN i żeście nie zalogowani to trzeba odłączyć zaporę zrestartować zalogować się (co się stało cudem?) i włączy zaporę ponownie - satysfakcja gwarantowana, hehehehe serwer ma blokadę jak widzi blokadę z drugiej strony potem wraca wszystko do normy - oczywiście zadziałało w moim wypadku, nie wiem jak u innych serwer wpuszcza do naszych kompów tzw. ciasteczka, te ciasteczko musi zaistnieć w kompie, serwer robi to na odpowiednich portach - zablokowanych przez zaporę, ech, co ja gadam .. hehehe MN
Marlett Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Messa! Ciasteczkowa bajda:))
Nicholas Dinx Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 ja jestem w szoku do teraz...
były__premier Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 a mnie automatycznie przelogowuje z jednego nika na drugi! czysta magia:D
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ups, niezły pomysł, trzeba to opatentować dzięki Marlett MN
Jasmyk Wegotakan Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 no to mniej więcej mam taką sytuację o jakiej piszecie od 2 miesięcy - niby wysyła nowe hasło, a tu figa z makiem... Jacek Sojan
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Mnie dziś 3 razy pod rząd wyskoczyło, że nie mam uprawnień to wpisałem swój nick ale ze złym hasłem. Przy kolejnym logowaniu z poprawnym hasłem było już ok. Tak w ogóle to mam pytanie: czemu nie można wejść na forum bez zalogowania się, co to ma na celu?
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku - spróbuj z tą zaporą odblokuj - albo poszukaj ciasteczka wykoś je - potem się zaloguj ponownie - jak chcesz to mogę Ci przesłać - odstąpić swoje ciasteczko może to coś pomoże, hehehehe i nie żartuję MN
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Tak ,tak pierniczki w czekoladzie.....hi
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, a znasz jaki dobry przepis na ciasteczko? hihihihihi - mówię serio MN
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Przepis na piernik? hiiiiiiiiiii
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może być prosze MN
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 ''rozśmieszanek '' zły jesteś dzisiaj mój miły nie zjadłeś ani krzty sera uśmiech ci nie wychodzi masz humor jak jasna cholera duszno jakoś i parno może trzeba trochę ochłody chcę rozśmieszyć jak umiem wyleję na głowę gar wody toś się spienił jak mydło wściekłość jeszcze urasta dodam mleka i drożdży ugniotę ciebie jak ciasto mogę dodać też przypraw odrobinę mielonych korzeni wyrośnie piękny piernik złość się w radość odmieni
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jajć, jakie piękne!!!!!!!!!!! jakie niesamowite aż się chce krzyknąć - pierniczku! MN
Rekomendowane odpowiedzi