Marlett Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 rozłóż przed sobą białą bezgrzeszną jak żagiel co jeszcze nigdy nie zaznał zapachu morskiego wiatru nierówności wygładzisz delikatnie dłoń zatrzymasz z namysłem do pierwszego słowa nie zgniataj w pośpiechu napisz mi długi list 4
zak stanisława Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 dłuugie listy są z natury nudne, czy na pewno chcesz taki list???? jak żagiel, oby nie wydęty, metafora super! dzioobaski
Ewa Maria Gomez Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Pewna niekonsekwencja się wkradła. Może tak: rozłóż przed sobą białą bezgrzeszną jak żagiel co jeszcze nigdy nie zaznał zapachu morskiego wiatru nierówności wygładź delikatnie dłoń zatrzymaj z namysłem do pierwszego słowa nie zgniataj w pośpiechu napisz mi długi list Zastanawiam się, czy porównanie w pierwszej strofie nie służy jedynie "estetyce" wiersza. Ale generalnie tekst bardzo ładny. Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 poszedłbym dalej w te żagle, może dopisz "list na płótnie" ;) bardzo ładnie ;) zdrówka Marlett Jimmy
Pancolek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Naprawdę ściska serce. Bardzo delikatnie-szalenie tak lubię :) +++ Pozdrawiam plusiasto! Pancolek
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaskakujący, ulotny... i znów motyw morski! Bardzo, bardzo ładnie :))
były__premier Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 zupełnie nie dla mnie. pozdry
Ewa_Kos Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 nie zgniataj pośpiechu - przeczytałam bez "w" i jakby zrobiło się dwuznacznie:) Pozdrawiam z plusem:))))) Serdeczności:) EK
PannaBeata Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Już go gdzieś czytałam:) Nadal fajny:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 czasami śni się brzmi wylęga jak wyciskana gutenberga księga a czasem cicho w zaglu weź się - gdzie jesteś - nagłów MN
IN Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 spodobał mi się już w 'W' - nastrojowy, i ta płenta - mocna, wieloznaczna nadal się podoba, +++++ hej, :)))
Veronique Sijka Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 bez wywodów podoba mi się v.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! Nudny? ..ja wiem ,że jest o czym pisać. Dzięki za zajrzenie do mnie.CmokaM.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Troszkę mi to zmienia sens ,ale do zastanowienia - dzięki:)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! oj ,często dostaję takie listy na płótnie -mmm, piękne:)) Dziękuję .Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! Miło mi, że coś dla siebie znalazłeś. Dziękuję . Serdeczności.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Woda w moim życiu nieodłączna. Bardzo dziękuję . Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż...:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Podoba mi się Twoje czytanie:)) Dziękuję za odwiedziny. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panno B.! Jeśli już kiedyś czytałaś to w W. Dzięki wielkie.PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi