Pan poeta Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 nasze rysunki gołąbkiem na niebie tak, niebo jest latawcem wysoko siodłanym przez powietrze skulone.gdzie latają małpki i słoniki i osły i krowy.dopiero co wyczyszczone szczoteczką do zębów przytul cały stan niebieski do piersi Haniu, spróbuj trawy.siądz na moich kolanach głęboko zapadniętych pod powiekami.i czytaj cały mój tomik wydany w roku 1943, gdy jeszcze nie znałem histori ani liter tej ziemi gdy wszystko było ok, a futro z norek było pospolite nawet na dziwkach zawieszonych wysokimi wierzowcami w górę Haniu, obejmi mnie za śmierć
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 niby z rozmarzeniem lecz brutalnie nie jestem przekonana co do Pana pisania choć czasem można coś tam dla siebie wyciąć pozdrawiam :)
Pan poeta Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pan poeta Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemuż to nieprzekonana?
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemuż to nieprzekonana? ten wiersz odbieram jako abstrakcję, kropki są dla mnie wyuczonym zjawiskiem, pisze Pan wg motta sygnaturki dlatego chyba historii dwa ii obejmij ale jo się nie znaju, więc pisz Poeto! pozdrawiam :)
Pan poeta Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemuż to nieprzekonana? ten wiersz odbieram jako abstrakcję, kropki są dla mnie wyuczonym zjawiskiem, pisze Pan wg motta sygnaturki dlatego chyba historii dwa ii obejmij ale jo się nie znaju, więc pisz Poeto! pozdrawiam :) aha.bo myślałem że o treści chodzi.
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wiersz odbieram jako abstrakcję, kropki są dla mnie wyuczonym zjawiskiem, pisze Pan wg motta sygnaturki dlatego chyba historii dwa ii obejmij ale jo się nie znaju, więc pisz Poeto! pozdrawiam :) aha.bo myślałem że o treści chodzi. śmierć początkiem nowego życia, treści nie całkiem pojęłam, pozdr.
PannaBeata Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Nie rozumiem tej puenty:)
Rekomendowane odpowiedzi