Pancolek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 x godzin po tobie zdałem sobie sprawę ci nad przepaścią czasu nie liczą chodząc pustką miałem deja vu rozpierzchłych atomów tamtych cieni najgorzej powracać zwracać rację chociaż nie po drodze winna grawitacja a może przyciąganie i jak zwykle nie ty
ksiazkowy mol Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 jest ok pozdrawiam jola :)
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Pancolku, dedykacje są superaste, nie mówiąc już o treści, w ktorej można znalezć perełki, co niniejszym uczy-niła dzie wuszka.. pozdrawiam ciepło ES
Pancolek Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dzie wuszko; 1 raz udało mi się Cię zaskoczyć :)) To moja wewnętrzna chwila triumfu :)) cuda się zdarzają :)) Jolu; dziękuję, że zechciałaś zajrzeć :) Pani Stasiu; dzięki Pani cieplutkim komentarzom nie zwątpiłem, że mogę spłodzić coś znośnego :)) Jestem Pani serdecznym dłużnikiem, a Pancolek pamiętliwy jest strasznie ;) Dziękuję bardzo za odwiedzinki i (zwłaszcza) za ocenę! Pozdrawiam tak ciepło, jak się da :))
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ....ciepło i owszem bardzo się przyda, gdy jesienne chłody zaczynają doskwierać...;)))
Ewa_Kos Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Jak zwykle zaplusowuję, ale zastanawiam się nad "ci" , ale to drobiazg:) "winna grawitacja a może przyciąganie" dla mnie b. interesujące:))) Pozdrawiam serdecznie Pancolka!!! EK
tadmi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 A dlaczego taka akurat wersyfikacja? Trochę wygląda na przypadki, a wiersz ciekawy.
Pancolek Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Pani Stasiu; ja tam uwielbiam jesienno-zimowe chłodki ;)) A ciepłe pozdrowienia faktycznie pomagają ;) Wuszko; 1 raz Cię zaskoczyłem, więc sama rozumiesz, że jestem uhahany ;)) Pani Ewo; bardzo, bardzo dziękuję za odwiedzinki, a nad 'ci' pomyślę, bo mam spoooro czasu :) Serdecznie pozdrawiam! tadmi; dałeś mi do myślenia. Podumam jakby ją nieco dopracować :) dziękuję za cenną uwagę!
Judyt Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 "rozpierzchłych atomów tamtych cieni" jak cień może to może i może:) pozdrawiam
Jaro Sław Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Jakich "tamtych" nic o nich nie wiemy... Wystarczyłoby bez "atomów tamtych".... reszta OK. Ciekawe metafory. :o)
Pancolek Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Judytko; oj, cień to może... i to nie może może, ale naprawdę może... ;)) DZIĘKUJĘ za oględziny! Jarku; Na pewno pomyślę :)) 'Tamte' miały symbolizować pewne wspomnienia, ale przez zbliżające się 6 dni jeszcze raz dobrze ten tworek przemyślę :) Bardzo dziękuję za cenne rady! Marianno; Pancolek z natury jest ugładzony ;))) Dziękuję bardzo, bardzo za pochlebną opinię!!! :) Jest mi strasznie miło, że zechciałaś do mnie zajrzeć :)) Pancolek
Judyt Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 aż tak>? oj to ja już nie ględzę;) pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ ja lubię jak kobiety ględzą :)) Nie hamuj się, Judytko :)) Też pozdrawiam!
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ ja lubię jak kobiety ględzą :)) Nie hamuj się, Judytko :)) Też pozdrawiam! Ble ble ble ;) nadmiar może szkodzić lecz nie musi powinien dawać porozumienie, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi