Orston Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 czarny kot nawet mój cień przesądny * ;) czarny kot nawet mój cień w szprychach
Rafał_Leniar Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... Ciekawe, choć czegoś mi tu brakuje. No sam nie wiem. Cień zabobonny? Domyślam się, że peel bał się nawet własnego cienia. Czy coś w tym stylu. Pozdrawiam.
tygrys_pietrek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 hej naprawde niezle. moze zamiast "zabobonny" lepiej byloby "przesadny" ale i tak jest ok. pietrek
jasna Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A słonko pewnie w oczy świeci? ;-)) Sprytnie. Pozdrawiam Cię, jasna :-))
jasna Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ach! I jeszcze jedno: też bardziej (tak, jak Pietrkowi) podoba mi się słowo "przesądny".
Orston Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dzięki Wszystkim za odwiedziny i rady. Niech będzie ten "przesądny", a dla Wuszki też coś… ;) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi