IN Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 wyjęci z kontekstu przystajemy do siebie na fragmentach bez uzasadnienia braku reguły nie- prawdopodobieństwa ;)
Jemall Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Bardziej odczuwam niż pojmuję, dlatego czassem nie przystajęwe fragmentach Ciekawe : )
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się, z tym, że: gdyby definicja nieprawdopodobieństwa powstała w nieprzystającej do obowiązujących reguł rzeczywistości konteksty fragmentarycznie straciłyby swój wymiar ;) Pozdrawiam
IN Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ale namotałam - zupełnie bez pojęcia ;) to jest ostatnia strofka, początek wywaliłam bo mnie złościł zastanowię się, może go jeszcze dopiszę Szara, Jemall, HAYQ - dziękuję za pochylenie się nad u tworem;) hej!:)))
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie wiem, jak było wcześniej, ale tak jak jest podoba mi się :) - a za żarcik przepraszam. Pozdrawiam.
IN Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się, z tym, że: gdyby definicja nieprawdopodobieństwa powstała w nieprzystającej do obowiązujących reguł rzeczywistości konteksty fragmentarycznie straciłyby swój wymiar ;) Pozdrawiam to ja przepraszam, jakaś mrukliwa jestem dzisiaj Twój wywód (a niech Ci będzie, że żart) trafia blisko celu ;) a to oznacza, że to co napisałam nie jest takie całkiem bełkotliwe ;) wywalony początek może by co nieco wyjaśniał, ale był płaski więc go bezlitośnie amputowałam a tak na margnesie - ja się tak łatwo nie obrażam, a jeśli już - to nie na jakieś jednostki, tylko hurtem - na cały świat ;))) miło, że wpadłeś, hej :)))
Rekomendowane odpowiedzi