Bonawentura Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Te rzeczy nieuchwytne, których nie możesz dogonić. Te sprawy najbardziej zawiłe, których się wstydzisz... ...odsłonić pierwsze smugi blasku słonecznego nad półkolem widnokręgu, to wszystko jest w zasięgu... ...Twojego wzroku nie da się przywrócić. Skoro już znikł za zieloną poświatą księżyca - nie wróci.
Rafał_Leniar Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej. Pierwsza strofa niepotrzebna - ja wiem, co to są imponderabilia. Nie trzeba tłumaczyć. W następnych strofach malujesz taki sielski obrazek. Rym (przypadkowy?) zasięgu-widnokręgu naprawdę mógłby zostać wycięty. Generalnie - w drugiej strofce nie tak źle, ale reszta to banał polany sosikiem doprawionym patosikiem. To słońce, księżyc itp. również są ogranym motywem. I zrezygnuj z wielokropków. Pozdrawiam.
IN Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 'półkole widnokręgu' - dla mnie to jak smarowanie margaryny masłem ;) :)
Tali Maciej Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 i na co te wielokropki(...) mają jakąś funkcję czy tylko tak dla checy??? jestem na nie pozdrawiam
Fagot Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pierwsza strofa – masło maślane, a i dalej nie jest lepiej. Słabiutko to wyszło. Pozdrawiam
Bonawentura Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Oj.. widze, że tu ostro jest.. :) Dzięki za komentarze. Postaram sie zapamiętać na przyszłość wskazówki. Pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka postawa mi się podoba. Pozdrawiam.
IN Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam, wcale nie ostro po prostu - nie zostałeś pogłaskany a w wierchołku coś fajnego się telepie ;) - może lepiej go umieścić w warsztacie? hej, :)
były__premier Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 a po co te wielokropki? hę?
Bonawentura Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 to taka przerzutnia ;) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi