Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oby się nie pogubiły e niepotrzebnie namazałam tych literek e:) pozdr. Prędzej rozdam niż zgubię:)) Uśmiechu. jakby jakiś wyleciał dziurą to złapię:) pozdr.
Marlett Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 hi! Judyt! Sama mogę dać:))Radości.
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz pomilczę pozdr.
Marlett Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a ''''''''''''''''''''''''''&
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a , , o ) to senny piesek zostawiam go żeby pilnował, bo nie wiem co to za ogonki& pozdr.
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boję się takich uciekam pozdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boję się takich uciekam pozdr. ....a zawsze taka odważna:))))))
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boję się takich uciekam pozdr. ....a zawsze taka odważna:)))))) ten potwór z pewnością brr pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi