Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 zamknięta w najjaśniejszej barwie niemym ptakom skrzydła układa do lotu pod wiatr jeszcze czas na start nie gotowe są miejsca do zamarzniętej wody nie wrzucisz kamienia chcąc na jeziorze zatoczyć nowe kręgi długo w spokoju trzeba wyglądać by stanąć przed świtem na tle nieba biały nie wybucha czeka rozbicia na tęczę
Judyt Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 biały nie wybucha to pewnie Marlettki chmura, która sobie spokojnie ponad "długo w spokoju trzeba wyglądać by stanąć przed świtem na tle nieba", zostawiam uśmiech :), bardzo podoba się opis z ptakiem, pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Oj, super jak dla mnie; nic bym nie zmieniała:)))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Rafał_Leniar Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładneee! (W pozytywnym tego słowa znaczeniu)
Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marianno:) Nie wiem tylko czy tytuł jest zrozumiały. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! I owszem chmura spokojnie płynie:))) ..ale wcale nie znaczy to, że w niej nic nie ma. Radości.
Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Dzięki za dobre słowa. Nic nie zmieniam, a Twoje zdanie liczy się. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładneee! (W pozytywnym tego słowa znaczeniu) Rafał! Dzięki z podobanie się:)) Radości.
kaja-maja28 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ładny, mnie się też podoba ale ostatni wers byn rozbiła 'czeka rozbicia czeka na teczę' Ale to tylko moia sugestia Pozdrawiam milutko
IN Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 zamknięta w najjaśniejszej barwie niemym ptakom skrzydła układa do lotu pod wiatr jeszcze czas na start nie gotowe są miejsca do zmarzniętej wody nie wrzucisz kamienia by na jeziorze zatoczyć kręgi długo w spokoju trzeba wyglądaćby stanąć przed świtem na tle nieba biały nie wybucha czeka rozbicia na tęczę wracam do niego kolejny raz podoba mi się spokojny, melodyjny ale kryje w sobie wiele emocji no, ale będę czepliwa - tak czytałam, czytałam.. aż wypatrzyłam podwójne 'by' + 'trzeba' w środku - i tak sobie pomyślałam, że skoro wrzuciłaś go do W, to może masz zamiar jeszcze popracować nad nim (?) a oto mój misiek:długo w spokoju trzeba wyglądać nim się stanie przed świtem na tle nieba stawanie się - w znaczeniu podwójnym hej, Marletko, :)))
Marlett Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaju! Bardzo dziękuję za propozycje, ale zmienia mi trochę sens. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. IN! Dziękuję za zwrócenie uwagi na podwójne ''by''.Umknęło mi. Skłoniłam się w stronę Twoich propozycji ,ale trochę inaczej. Jeszcze warsztatuję ;)) Serdeczności.
IN Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 odczekałam trochę, przeczytałam... i już czepiać się nie będę ;) - ładnie :)))
Marlett Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Jeśli trzeba czepiaj się. Wiesz ,że o to nie mam żadnego ale..:)) Każdy ma inną wrażliwość. Pewnie będzie dobrze. PozdrawiaM.
IN Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Jeśli trzeba czepiaj się. Wiesz ,że o to nie mam żadnego ale..:)) Każdy ma inną wrażliwość. Pewnie będzie dobrze. PozdrawiaM. jasne, że będę....;) ale może już przy innej okazji - z przekonania, że jest to konieczne, albo... gdy dopadnie mnie czepialski nastrój ;) a Twoja 'autopoprawka' (brr...ale słowo;) spodobała mi się, więc Ci kliknęłam - że ładnie :) hej, Różo Wiatrów :)))
Marlett Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 INko! Dzięki Ci ..autopoprawka..e ..może ja też zacznę używać tego słowa ..hiii. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi