zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ( z przymrużeniem...) zapudłowałam się na własne życzenie nie pytając nikogo zgodę wyraziłam sama pluję w brodę sobie w zęby dać nie mogę pogubiłam drogę potem wyścieliłam i tęsknotą a ty pytasz po co takie poświęcenie właśnie po to zaszyłam się w cztery kąty dwie ręce na dwie psoty babki z piasku dla ozdoby trzy pluszowe koty kolczyk w uchu w zębach szmina u nóg kamień więzi trzyma a ty mówisz- w trasę już - bez alkaprim ? ani rusz!
Atena Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jaki alkaprim? aviomarin lepszy:) mi się podoba i cóż tu się rozpisywać. pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ateno, na kaca najlepszy alka,prim.
Lena Achmatowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ateno, na kaca najlepszy alka,prim. swego czasu były do kupienia "kacusie" - woda po kiszonych ogórkach. stawiało na nogi "wtrymiga", czasem nawet wjedenmiga - a drugi sprząta. teraz sama chemia. właśnie, nikt nie zmusza, a później taki ból. :) fajny. wiersz znaczy. fajny. :) pozdrawiam Lenka
Piast Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 To on był tym zbiegiem z alkatras, czy ty odleciałaś na skrzydłach alkaprimu??? hehehe ( z przymrużeniem) papapa Pozdrawiam Piast
Mariusz Urbaniak Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 UFF Czy to jest tekst autobiograficzny? Tylko tak pytam z ciekawości ;) A i jeszcze jedno Tego nie rozgryzłem dwie ręce na dwie psoty babki z piasku dla ozdoby Sorry, że tak wycinam. Pozdrawiam Mariusz
Ewa_Kos Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jednym cięgiem wszystko z siebie szybko:))))Połamanie i potrzebne alki i primy:)? Nie dziwię się - też mi tak czasem za szybko!!! Pozdrawiam i cmokam!!!! :))) EK
Marlett Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Stasiu! W głowie się zakręciło przy czytaniu wiersza:))) ...na wesoło, uśmiechu:)) pa pa!
zak stanisława Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 he he , nie spodziewałam się że będzie taki miły oddźwięk,znaczy wiecie o co biega.... Mariuszu,zaspokoje twoją ciekawość, boś nowy i nie znasz jeszcze... tekst- a jakże auto..., a te dwie psoty, to dwie małe osóbki,bliźniaczki, które przysparzają tyle kłopotów co i radości, babki z piasku z nimi kręcę - " babo, babo udaj się, jak nie wyjdziesz to cię zjem" -znasz to z piaskownicy? w piasku dla ozdoby jestem JA! ;)))) Marlett, tobie się zakręciło, mnie jeszcze kręci, ale już niedługo...myślę o tym z małym żalem.... Ewuś, twoje górą, ty wiesz....he he Piaście, jakże miło, znowu cię witać... na skrzydłach alki to bym chciała do niego....ale są inne pojazdy, więc skorzystam, he he Izuniu, jak się cieszę, że lubisz....nawet nie masz pojęcia,jak bardzo, Leno, takiego kaca nawet woda po ogórkach nie uleczy, ino czuły dotyk... he he kochani, miłego dnia cmokeS a kosy w nosy!!!!
Tali Maciej Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jak to mawiają najlepsza na kaca jest praca nieźle się czyta, płynnie spada się po literkach na samiućki dołek, zostawiam plusa bo właśnie wsiadam do samochodu i jadę do krakowa z rodzinnego bielska, nie jem żadnych tabletek ale papieroski co dwie wioski bydą(-: pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Stasieńko, ale czekaj na ułaskawienie, przyjdzie amnestia i wyfruniesz jak ptasię. Bardzo dobry wiersz, no ja tak nie potrafię. Cmokaski :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wiersycek fajniutki, syćko piknie gra i bucy:) Chociaż stary upierdliwiec musi swe trzy grosze wrzucić: Stasiu, po co ci to "-o" w drugim wersie? Ble. No i "ni" w ostatnim zmieniłbym na "ani', dla rytmu. Pozdrówka:)
zak stanisława Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 och, Aliss, amnestia wkrótce i już oczy szklą się z żalu za tymi ptaszętami małymi, i nowa od nowa tęsknota, ech życie..... Maćku,w drogę to tylko po wypiciu kilku kieliszków chleba....dla odwagi... kac będzie później,- moralny, Bartku, ani- jest! o! musi zostać bo ma dwa znaczenia nie pytając nikogo o zgodę, zgodę wyraziłam sama Mili moi, dzięki za wpadnięcie w gościnę w moje skromne progi;))) cmokeS, miłych snów!!!!!
Anna Siedem Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Stasiu akatras - alkaprim z przymrużeniem ;) oj, Ty to musisz być wesoła kobieta :) Wiersz dobry, zwłaszcza po "wypadku" kajakowym, kiedy to blondynka wpada niespodziewanie do wody, gubi aparat fotograficzny, kolejne okulary, a kajak, no cóż...przełamał się na pół... ale żyję - poobijana i z wody wyłowiona - tylko alkaprim mi dzisiaj pomoże. Pozdrawiam serdecznie
IN Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 no to ja Ci zostawię już tylko buźkę - cmoooooooook!
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 aniu, to blondi miała pecha, ale nie tylko blondi tak mają - ja czarna i też mam coś z blondynki, he he cmokes w lokes Inuś, cosik malo do mnie piszesz!!!!!buziaczki, jadę do Wawy w poniedziałek może się wybierzesz?????
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest oczywiste, ale moim zdaniem bez "-o" można odczytać to dokładnie tak jak chciałaś, a nie ma takiego dziwacznego (dla mnie) rozwiązania na końcu wersu. Ale już siedzę cicho:) Papap
Anna Siedem Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Stasiu "aniu, to blondi miała pecha, ale nie tylko blondi tak mają" - to miało być znaczenie przenośne, bo ja nie do końca blondi ;), gadam już chyba od rzeczy po Twoim alkatras - alkaprim :)))))))) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak ja nie do końca czarna- he he wiadomo Aniu, my po- eci juz tak mamy Bartku- zgadzam sie masz siłe przekonywania cmokes.
Waldemar Talar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 temat-bombowy mimo bólu. pozdrawiam przed imprezą Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi