Mr._Żubr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wystukuję do ciebie SMSy po płaczących parapetach. W treści SMSów pełno znaków zapytania I wykrzykników Choć tych drugich jakby mniej Cholera, parapetowa sieć GSM Znowu przeciążona Nie dostajesz moich znaków Zapytania i wykrzykników, których pełno Choć tych drugich jakby mniej Tak jest zawsze Kiedy pada Cholera
Mr._Żubr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kiedyś tam był w warsztacie. Zmian nie stwierdzono niestety.
jasna Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech tylko do mnie dotrą. Na wszystkie smski odpiszę. Póki co, pada... pada... Cholerka! :-(( jasna :-)))))))
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wystukuję do ciebie SMSy po płaczących parapetach. W treści pełno znaków zapytania I wykrzykników - jakby trochę mniej Cholera, parapetowa sieć GSM Znowu przeciążona Nie dostajesz moich znaków Zapytania i wykrzykników, których pełno Choć tych drugich jakby mniej Tak jest zawsze Kiedy pada Cholera cholerka, albo sorki, conieco wyrzuciwszy, ty się nie obraziwszy? pozdrawiam ES
Mr._Żubr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jasna Jak przestanie padać, to dotrą.zak stanisława nie obraziwszy się Dzięki za poświęcony czas i pozdrawiam obie Panie:)
zak stanisława Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja też go widziałem w W i nie wpadłem na chwilkę? Hm. No nic, teraz mogę spokojnie popierać wizję zmian zaproponowaną przez Staśkę:) Hej!
Rekomendowane odpowiedzi