Marlett Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 rozłóż przed sobą białą bezgrzeszną jak żagiel co jeszcze nigdy nie zaznał zapachu morskiego wiatru nierówności wygładzisz delikatnie dłoń zatrzymasz z namysłem do pierwszego słowa nie zgniataj w pośpiechu napisz mi długi list
egzegeta Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Marlettko Poetko już dawno tak pięknego nie czytałem Ale peelka musi być zakochana... ... wszystko płynie i dopiero w trakcie czytania wyłania się to piękno. Gratuluję naprawdę piękne pozwolisz, że zaliczę do zbioru ulubionych Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Marlettko czytam, czytam i naczytać się nie mogę i wiesz co mi teraz wpadło ? ta chropowatość zakłóca mi tę pięknie płynącą prośbę. A może by tak zamienić ją na nierówności ? wtedy byłoby: nierówności wygładzisz Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze sobie trochę poczytam
Marlett Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wiktorze! Ta chropowatość trochę mi zgrzytała. Dzięki!!!!!!! Spieszę się porannie. Ale wieczorem chętnie wrócę do komentarza. Miłego dnia!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))
PannaBeata Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ta kartka jest jak kobieta. Nic dodać nic ująć:) pozdrawiam B.
Judyt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 uwielbiam takie listy, bardzo delikatniusio, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PannoB.! Interpretuj jak uważasz:))) Dzięki.pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! ...ale prawdziwe listy, takie w kopercie:))) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! ...ale prawdziwe listy, takie w kopercie:))) PozdrawiaM. tak, takie:) szkoda, że nie ma kto mi przysłać już, pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 mnie też się podoba jest ciepły Pozdrawiam milutko
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaju! Dzięki wielkie.PozdrawiaM.
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 bardzo subtelnie, świeżo....tak dziewczęco ;) Marletko, a może "...delikatnie - dłoń zatrzymasz..." wtedy przerzutnia łatwiej czytelna (?) - ale to tylko takie tam... nieważne, bo naprawdę bardzo misię :)))
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Nieco zmieniłam wersyfikację w drugiej strofie. Mam nadzieję ,że teraz bardziej czytelnie. Dziękuję .Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 subtelnie, delikatnie, ładnie; po prostu ładnie:)))) Serdeczności:)) Pozdrawiam:))) EK
N-Ninka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 też podoba mi sie - pozdrawiam, Nina
Marlett Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Dziękuję ,że mnie odwiedzasz i ciepłymi słowmi obdarzasz:)) Radości.
Marlett Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ninko! Witam:)) Cieszę się ,że podoba. Hej!
Rekomendowane odpowiedzi