Mr.Suicide Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 człowieka nie da się tak po prostu zbić jak szkło lepiej chyba próbować niż z góry ustalać brak sił – nikt nie kazał tyle jarać przecież nie mamy tytanowych płuc a teraz kiedy znowu staramy się przywrócić zmysły do konstruktywnego funkcjonowania okazuje się że nie jest tak łatwo można powiedzieć że nasza ścisła rzeczywistość to jeden wielki aksjomat * wiesz podobno Gauss dowiódł – - że nawet prosta w końcu wróci do punktu wyjścia
PannaBeata Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hmm. Weszłam, bo niebawem mam poprawkę z min. aksjomatów. Egzystencjalny, mam nadzieję, że prosta wróci do pkt wyjścia. pozdrawiam Beata.
Mr.Suicide Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dziękuję za wizytę. ja też mam taką nadzieję :) pozdrawiam.
Niewierny Tomasz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To co wskazałem chyba do zmiany. Reszta podoba się. Sprawnie i bez "wielkich" słów. Pozdrawiam ps. Szkło i jaranie - mają coś wspólnego? ;)
Mr.Suicide Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dziękuję Tomaszu, postaram się coś z tym zrobić, jeno wytrzeźwieję ;p a może właśnie nie ? hmmmm tak czy inaczej dzięki za wizytę. pozdrawiam. P.S a wiesz, nawet nie zwróciłem no to uwagi. owszem, może się to łączyć. ale tę kwestię pozostawię ineterpretatorom.
Judyt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mm i jaki wynik z aksjomatu? wrócę jak będę wyspana, zeby nie chlapnąć byle czego, ale zapowiada się wątkiem z wywęszonym nosem:),pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dzięki Judyt. co wynika z aksjomatu ? może nie będę zdradzać. podpowiem jedno, co mi się na język nasunęło - predestynacja. pozdrawiam nocnie. P.S trzymam za słowo a propos kolejnej wizyty o wcześniejszej porze.
Judyt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a jednak jestem o wcześniejszej, czyli 15:27 jak rzadko co:), prawie się podoba, nie jestem pewna, czy wątek o zielonych płucach jest tutaj niezbędny, poza tym aksjomat jest ciekawy, ale wyjaśnić więcej możesz, nie musisz:) pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ale gdzie tu są zielone płuca, Judyt? tytanowe ;p wiesz wolę jednak nic nie wyjaśniać. pointa jest baaardzo ważna ;) dzięki, że znowu zajrzałaś. pozdrawiam.
IN Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. namieszałam odrobinę, :)
Judyt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pr. bardzo, może tytanowe połączyłeś z petami, ale ten wątek mi słabo pasi, pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. namieszałam odrobinę, :) dziękuję Inko. co nieco skorzystałem. fajnie, że chociaż na forum są ludzie, którzy z chęcią pomogą.
Mr.Suicide Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pr. bardzo, może tytanowe połączyłeś z petami, ale ten wątek mi słabo pasi, pozdrawiam trudno. zmieniłem nieco z pomocą Inki. ten wątek musi być. nie zmienię tego. pozdrawiam.
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mister, obawiam się że niepotrzebnie Ci namieszałam...;) proponuję - jeśli zmieniasz, to wklejaj poniżej jako kolejny wariant myślę, że wersja Niewiernego lepsza - bliższa Twojemu stylowi odleż wierchołka bo go sknocisz, a jest fajny hej, :)))
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ps. zdecydowanie optuję za Niewiernym
Mr.Suicide Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Inko, ale wersya Niewiernego, to przecie moja pierwotna ;) dzięki za ponowną wizytację. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zmieniłem. dzięki Inko :)
Rekomendowane odpowiedzi