IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 chciałam poznać swoją nieobecność i wyjechałam od siebie - donikąd od dłuższego czasu patrzę na nią szukając drogi powrotnej
adam sosna Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 wyszedłem z siebie - pusto wkoło wracam - tu nic :)
allena Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wracam - tu też koło:) A.
IN Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wracam - tu też koło:) A. jak by nie było coś mi się pokręciło ;))
zak stanisława Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 coś się pokręciło bo mnie tu nie było! chciałam poznać swoją nieobecność i wyjechałam od siebie - donikąd i wtedy coś się pokręciło szukam drogi powrotnej do tego co nie było he he cmokeS Ineczko, czekam na MIxowanie
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Każdy by chciał poznać swoją nieobecność, bo ponoć właśnie wtedy dzieje się najwięcej:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
IN Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem to chyba wódki się napiję bo to nie boli patrzeć z daleka pół sennie pół z kpiną odważnie dotykać to czego nie było temat, że się tak wyrażę - pociągnęłam dalej ;) hej!
IN Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlatego małe dzieci włażą do szafy i patrzą przez szparkę;) :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Wstałem by zobaczyć jak siedzę :)) Swietny pomysł ;)) Co on tu robi. W górę z nim :))) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 zazębiło się ciut trzeba przegryźć ;) pozdrawiam
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo- wstałem by zobaczyć jak leżę... (zupełnie jak zmartwychwstanie ;)) hej, :)))
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo po prostu umyć zęby...;) a na dokładkę - zimny prysznic hej, Judytko :)))
Judyt Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo po prostu umyć zęby...;) a na dokładkę - zimny prysznic hej, Judytko :))) zimny z okładkiem z maślanki, smacznego ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi