Ignacy Wróblewski Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 widziałem słowa które mogły przerodzić się w czyn słyszałem czyny które słowami nigdy się nie stały myślałem można zrobić można spisać czuć można poczułem strach
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przepraszam za ogólnik: całkiem nieźle, zwłaszcza puenta - dobra, mnie zaskoczyła:) Natomiast pierwsze cztery wersy - wg mnie zbyt górnolotnie, poza tym to tuizmy. Nie umiem podpowiedzieć jak, ale można jeszcze ciut poprawić - wówczas będzie naprawdę zgrabna miniatura. Pozdrawiam.
Atena Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 coś w tym jest, szczególnie ta zgrabna przeplatanka w 3 strofie ładne pozdrowienia
Patryk_Nikodem Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 nieokreślony tekst - nawet nie wiem jak się do niego ustosunkować; takie pitu pitu; pzdr
allena Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tekścik w sobie zakręcony; jednak może zmienić, że "widziałem" czyny zamiast słyszałem? ale jeśli taki był zamysł autora?Daję tylko pod rozwagę:) A.
Ignacy Wróblewski Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Panie Bartoszu - dziękuję za komentarz; wiem, że nieco patetycznie, ale nie mam pojęcia jak to zmienić; Panie Patryku, szczerze mówiąc zastanawiałem się czy by nie dodać czegoś na wstępie - dookreślić ten wiersz, ale uznałem, że w takim stanie więcej jest dróg interpretacji; jeżeli miałby Pan jakieś sugestie, to chętnie posłucham; Pani Ateno - bardzo się cieszę, że pozytywnie, że ładne i coś w nim jest :) Pani Alleno - wszystko jest jak najbardziej przemyślane i celowe; ma być słyszałem, tak jak miało być wcześniej widziałem; jeszcze raz wszystkim dziękuję za komentarze z poważaniem / Ignacy Wróblewski
Rekomendowane odpowiedzi