Anna Jędrzejewska Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 łzy jak grochy grochem o ścianę ciężkie jak ołów ostre jak gwóźdź dlaczego być tak musi Panie że cierpienie dane tylko nam jak urodzajny głód?
Anna Jędrzejewska Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Tak znam muszę tu zamieścic coś kiczowatego bo przez wasze pochlebne opinie spocznę na laurach.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ot prawda dla mnie na forum najlepsza: najlepsze białe pisze anrzejewska. Pozdrawiam.:)
Anna Jędrzejewska Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie no naprawdę Panowie...
Anna Jędrzejewska Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 P.S. Zamieściłam wczoraj "obraz" na współczesnej. Efekty juz są, chyba nie zjedli mnie
Tomasz roman Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 w porównaniu do mnir, wystawiłem swój jedne z najgorszych wierszy i efekt, widzieliśćie P.S porponujcie który mam wystawić kolejny, by mnie nie zjedli...
Rekomendowane odpowiedzi