the promethei Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 nasza prosta wiara domaga się prostych odpowiedzi jednak byłby to absurd ufać i chcieć chcieć i mieć gdy chodzi o poezję warkocz liter to na niebie tuż po przejściu komet księżycowy mistrz nawet nie mrugnie okiem dopijając drinka w niebie gdzie wszystkie miejsca sa zajęte a gwiazdy pozostają niedopalone potulnie święcąc ksobnym światom każdy z nas jest jak chirurg pożądamy komplikacji i gdy skalpel zada wieloznaczne cięcie nieomylność rany przywitamy z dumą której nikt inny nie żałuje obnosimy pot po zbyt chmurnym niebie ufność przemilczając tak na razie nieustannie pewni siebie mistrz jest stary a śmierć młoda wiecznie robi lifting twarzy
Tomasz roman Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. b.dobry...
Atena Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dla mnie za długie. wybrałam tylko fragmenty i tak mi lepiej leży. ale to już chyba będzie zupełnie inny wiersz. pozdrowienia
Rafał_Leniar Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgodzę się z Ateną. A tak poza tym - całkiem niezły tytuł, treść też niczego sobie. Szlif jeszcze by się przydał, choć ja nie potrafię w tym pomóc (sam często takiej pomocy potrzebuję). Pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 dla mnie to bla bla bla. A w ogóle, to czym innym można mrugać, niż okiem?
piewca prawdy Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 "A w ogóle, to czym innym można mrugać, niż okiem? Dnia: Dzisiaj 15:06:29, napisał(a): Oscar Dziki"światłem
Oscar Dziki Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no fakt, gdyby autor tego nie napisał, na pewno bym pomyslal, ze wlasnie o swiatlo chodzi
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Jest za długi, warto by skondensować treść do połowy. Nie podpowiem autorowi, bo cienki w tym jestem, ale serio - wiersz traci przez swoje rozgadanie i rozwleczenie wątków. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi