Robert Kmiel Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 czuć w wierszu wysiłek twórczy ;) powiadasz altruista –niespotykane dziel i rządź (divide et impera) jak mawiał Filip król Macedonii a wiersz się podoba dziękuję Kmiel
Reni Her Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Witaj Piotrze, pamiętam go z "W", głęboki i miły w odbiorze, szczególnie ta różyczka, która pąsowieje ;) R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację ale by móc oczekiwać trzeba też coś dać. Najlepiej jak najwięcej :)) Dzięki i również pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiadasz że czuć tu wysiłek? Może... A powiedzenie godne króla ;))) Dzięki Robercie Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli się podoba to jestem zachwycony. A co do różyczki to też jestem z niej zadowolony. Róże są piękne ;))) A szczególnie gdy "pąsowieją" ;))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Perło. :)) Pozdrawiam
IN Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 nie ma mocnych, żeby nie pąsowiała....;) stajesz się mistrzem przerzutni... czy przypadkiem się nie powtarzam?;) polubiłam je dzięki Tobie hej, hej, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trenuję. Choć daleko mi jeszcze do jako takiego poziomu. Mówię oczywiście o przerzutniach ;))) A co do pąsowienia ... Hmm ... :)))))))))))) Dzięki wielki za miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi