marti@wiersze Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 krzyk żurawia dźgnął ciemność spłonął doszczętnie jasny strumień łzami wypełnił próżnię chodź patrz bolesne światy też kwitną
marti@wiersze Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Joasiu, dziękuje za komentarz; buźka
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Małe i całkiem urocze...
marti@wiersze Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam Katarzyno - :) cóż więcej mam dodać...
Oscar Dziki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 fajne zastosowanie homofonii kwiaty-światy. troszke mało powiązana ta istotnie ładna pointa z już mniej ładna resztą wiersza.
marti@wiersze Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Oscar - urok poezji tkwi w całości słów
Oscar Dziki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co rozumiesz przez "całość słów"?
Julia Valentine Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 ładnie brzmi, puenta ładna i tyle; tak poza tym całość bez sensu; nie wkurzaj się na mnie - sama podobnie pisałam jeszcze jakieś dwa lata temu, teraz dopiero widzę jakie to bzdurne; tak więc nic specjalnego; serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi