Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 szczodrze kreślę w pościeli krzywe sinusoidy biorę sobie co lepsze kąski nie będąc skąpcem oddaje z nawiązką gładkość linii sprawdzam opuszkiem wczuwając się lekko w najdrobniejsze wibracje nie unikając wysiłku dążę do wyniku a obok róża pąsowieje
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 :))) Myślę jeszcze nad rozwinięciem ale to moje pierwsze zderzenie z tego typu utworem i nie chcę przegadać lub zniesmaczyć :) Dzięki i pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 hm na mój gust brak tu jakiegoś dopełnienia, jednego zdania w sposób banalny umiejscowiającego wiersz w kontekście jakiegoś celu. Rozwiązanie (za pierwszym razem napisałem rozważanie) zdaje się zbyt abstrakcyjne. Nie wiem spróbuj np czegoś jak "maluję paznokcie" (taki zły przykład, ale wstaw coś takiego a wiersz zyska na wymiarze) pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 bardzo ciekawe jakby autor chciał zagrać nawet wręcz jakąś melodię klasyczną, persona grata,pozdrawiam
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pierre! Podoba się pmysł. Bez trudu można opanować matematyczne zawiłości, choć pozostaje ona dziedziną tajemną i magiczną :)) Radości.
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jimmy Jordan Chyba wiem co masz na myśli ale nic ciekawego mi teraz do głowy nie przychodzi, a to co przychodzi nie nadaje się do wpisania:) Do pokobinowania pozostawiam ale generalnie zgadzam się z Tobą. Judyt Dobrze to ujęłaś - klasyczna melodia :) Piękna aria lub koncert smyczkowy na altówkę i kontrabas :)) O rany ale mi się kojarzy ;) Marlett Dokładnie - czysta magia, z tym że można stosować bez studiów w Toledo. Amores perros Niestety muszę Cię rozczarować ale na obejrzenie tego w praktyce nie masz co liczyć. Nie jestem zinteresowany szerszą widownią. Węższą również. :( Radzę posiłkować się wszelkiej maści filmami jeśli jesteś tak bardzo zainteresowany.
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 a masz nuty? wiolioncelę wolę pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nut nie mam. Choć kiedyś się na tym wyznawałem. Ale te lata minęły dzieści lat temu :( Teraz tylko od czasu do czasu do filharmonii wpadam.
Piotr Zet Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 "nie unikając wysiłku dążę do wyniku" ..."biorąc sobie co lepsze kąski" Jak słodkie kąski tak słodki ten wysiłek ;) Bardzo ...tyki i ero... Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaak, bez pracy nie ma kołoczy. A ja nie leniwy :)) Dzięki i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może ja coś źle zrozumiałem
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nut nie mam. Choć kiedyś się na tym wyznawałem. Ale te lata minęły dzieści lat temu :( Teraz tylko od czasu do czasu do filharmonii wpadam. Dobre i to, taki koncercik fortepianowy;) pozdrawiam
IN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 jak czytałam ostatnio róży nie było dodała smaczku ;) obrastasz w piórka Piotrze ++++++++++ hej, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smaczku powiadasz :))) Staram się jak mogę ;) Dzięki i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może ja coś źle zrozumiałem myślę że możesz to rozumieć jak chcesz, odsyłam do moich wierszy jeśli chcesz znać mój stosunek to pewnych życiowo zasadniczych kwestii, wtedy nie zdziwią cię moje komentarze Przeczytałem i co? Jakaś skaza się trafiła czy jak. Radzę nie sądzić wszystkich jedną miarą. A poza tym jeśli obrzydlistwo to po co wogóle czytać? Mimo wszystko pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 wyliczenia matematyczne w pościeli ? Piotrze trochę jednostronnie swe wywody ukazałeś, jednak ciekawość mnie zżera co na to ulgła sinusojda, he,he, ;) R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Reni masz rację troszkę jednostronnie. Ale matematyka jest nieco na wyrost. Nie tu żadnych zimnych wyliczeń. Tylko miłe kreski. A czy dobrze i co na to "sinusojda"? Pozostawię w sferze domysłów;) Pozdrawiam cieplutko
adam sosna Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 może zaczajona róża zdrowia
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaczajona znaczy ukryta?
Rekomendowane odpowiedzi