Spiro Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 piękno samorodne czy tylko reakcja na wciąż obce ciało z irytacji schowana pod płaszczem organiczna istota perłopławu
oldy diol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 "Pteria margaritifera" to rzadki typ człowieka, bo tak to sobie poczytuję. W tym sensie właściwość (istota) nie powinna być określona jako organiczna. Tak se obaczyłam.Oldy.
Spiro Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 margarites to z gr. 'perła' i źródło kobiecego imienia dlaczego istota nie może być organiczna?
oldy diol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tekst jest dwuznaczny, podtrzymuję niestosowność organicznego podłoża istoty, bo w przypadku odniesienia do człowieka nie ma po prostu racji bytu.Inna płaszczyzna po prostu.A ja to odniesienie chcę widzieć.I bardziej do mnie przemawia.No.Oldy
Spiro Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 wybacz, ale moje pytanie zaczynało się od 'dlaczego'. a twój komentarz nie odpowiada na nie. i wcale nie upieram się, że 'organiczna' zostanie.
oldy diol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. becouse spłyca tekst.ok?Liczę na to , bo fajnawy.oldy
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Spiro, ścisnąłeś ten wiersz bardzo pole interpretacji zbyt duże, zaczynam się gubić w domysłach, he he pozdrawiam ciępło ES
Rekomendowane odpowiedzi