monika-s-m Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ileż kwiecistych fraz podrygujących jak ziarna grochu na dnie czaszki znów przyczajona wstrzymuję oddech by wyrżnąć w pień korzenie róż pączkujące na podniebieniu święty spokój wyrywa mi język przechadzam się uśmiechnięta po przedmieściach z broczącym kneblem wciśniętym w tchawicę
monika-s-m Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 wersja troszkę zmieniona z ukłonem dla w ów czas komentujących:) jak teraz? pozdrowionka!
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 troszeczkę mi to patosikiem. ale mnie się podoba :) serdecznie pozdrawiam.
monika-s-m Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 O, jak pan szybko wpadł, Panie Suicide! No patosikiem, patosikiem - też za onym nie przepadam, ale tu jakoś sam się pchał. Cieszę się, że mimo wszystko przypadło do gustu:)
Marlett Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Moniko! Wiersz przypadł do gustu w W, Biorę ten fragment; święty spokój wyrywa mi język przechadzam się uśmiechnięta po przedmieściach z broczącym kneblem wciśniętym w tchawicę Najbardziej do mnie przemawia. Serdeczności.
monika-s-m Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Marletto, witam ponownie! W nagrodę za podwójną pochwałę możesz sobie zabrać ten fragmencik, no niech Ci będzie;) Dziękuję za komentarz. Pozdrowionka!
Marlett Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm! wiersz biorę cały:))))
monika-s-m Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm! wiersz biorę cały:)))) Takaś zachłanna, Marletto?! Bardzo ładnie z Twojej strony - poczułam się przez moment jak "wzięty" poeta :) Pozdrowionka z dobranocką połączone!
zak stanisława Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ileż kwiecistych fraz podrygujących jak ziarna grochu na dnie czaszki * wyobraziłam sobie te podrygi....ale z podskokami.. cmokES
Rekomendowane odpowiedzi