Meggie Fox Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niebo. Tysiące słów Cudowna cisza... Milion uśmiechów Nieustanne ciepło Trzymanie się za ręce Pocałunki. Niebo. Piekło. Złe wspomnienie? A może smutek Może żal i cierpienie? A może łzy, te gorzkie? Albo bezsenna noc Brak obecności? Piekło? Zasypiam sama I budzę się sama Więc Niebo czy Piekło? A może tylko tak trudno Zrozumieć. Mam miłość. Niebo i Piekło zarazem...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawy... po kilku przeczytaniach urósł nieco w moich oczach, czekam na kolejne Pani wiersze pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyłączam się do Pana Michała! Pozdrawiam.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. WIersz ciekawy, moze i zbyt doslowny a na pewno doslowny w koncowce ale i tak ma w sobie cos interesujacego. Chyba bardziej forma zapisu anizeli sam pomysl do mnie przemowila. Pozdrawiam
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Meggie - za dużo pytań na które sama udzieliłaś odpowiedzi - a symbole Nieba i Piekła już bardzo są przeorane pozdrówko W_A_R
Meggie Fox Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za wszystkie komentarze!!! Zamieściłam w internecie wierz po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona, że Wam się podoba!!
Rekomendowane odpowiedzi