Lady_Supay Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 znowu spaliłam zmęczona wracam na start ile miesięcznej krwi trzeba wylać ile łez połknąć przed i po żeby nie utknąć w okrężnicy w żołądku świdruje pustka w głowie nadmiar i granat a tłum ciągle krzyczy
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 granat może wybuchnąć i co wtedy> minimalizacja dobra cecha piszącego dla czytajacych. serdecznosci ES
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Co fakt to fakt ;) Ale... krótko, ładnie i na temat :))
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Już w Warsztacie mi się spodobał. Mimo krwawego wersu. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 i mnie się w warsztacie spodobał. 'krwawy wers' jak rzekł Piotr (;p) również mi bardzo leży. powiedziałem już coś o tym w warsztacie :) serdecznie pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dziękuję i serdecznie Was pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 bardzo wymowne i dosadne; trochę mi zawadza to jelito z żołądkiem - ale faktycznie, świdruje wtedy wszystko. +++ pozdr./V.
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 wiersz musi się podobać bo ma w sobie to coś . pozdrawiam Waldemar
egzegeta Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pani Lady nie myślałem, że aż tyle czasu będę tu przy Twoim wierszu no np. dwa pierwsze wersy znowu spaliłam zmęczona wracam na start to jest super, można spojrzeć na to sportowo gdyż tłum cholernie krzyczy ale jeśli nie sportowo to spojrzeć można tylko i wyłącznie dziewczęco-kobieco i żaden facet tak nie może o sobie napisać. A Kalina chyba ma rację, bo fizjologia tu przeważa nad anatomią areny:) taki wiersz to można czytać i czytać ładnie pomyślany:) Pozdrawiam serdecznie
Lady_Supay Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Może macie rację z tym tytułem... Chwilowo nie mogę nic zrobić. Dzie wuszko, na początku miało być chłodno, a poźniej miało eksplodować. Obaczymy. Słonka dla wszystkich! :)
Robert Kmiel Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 podoba się i tłum ciągle krzyczy :) intrygujący wiersz dziękuję Kmiel
Rekomendowane odpowiedzi