bajka-bajka Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 szumisz za każdym razem jak przytulam się do poduszki a najbardziej gdy przymknę oczy przespać mogłabym całe życie -jeśli mnie ukołyszesz do snu tak ładnie przylegasz do ciała
Marlett Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Bajeczko! Ładnie ,do wielokrotnej interpretacji. Serdeczności:)
teraa Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 szumisz gdy przytulam się do poduszki najbardziej gdzy przymykam oczy tak [tu zmiana przymiotnika] przylegasz do ciała --- 3 kombajnowe wersy
Mr.Suicide Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 zgadzam się z Marlett. po pierwszym przeczytaniu miałem ochotę zjechać trochę wiersz, ale po ponowym czytaniu nabiera dla mnie wieloznaczności i nie jestem do końca pewien, co 'tak ładnie' może przylegać do ciała. jeszcze wrócę i trochę więcej pomyślę. póki co to mam trochę mało czasu. serdecznie pozdrawiam.
Magnetowit_R. Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 a jak przytulasz sie do poduszki?
Robert Kmiel Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 a ja nie noszę;))) wiersz się podoba taki mięciutki dziękuję Kmiel
Atena Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 od razu na myśly przyszła mi... piżama. ale czy ona szeleści? jakby się zastanowić, to może nawet:) ładne
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Słodkie małe conieco na dobry sen :)
Rekomendowane odpowiedzi