Agnes Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 rano powtarzałam w myślach sen zapominając go zapominam o nim jest moja poduszka, jest twoja też coś powtarzałeś w myślach kiedyś - podarowałeś mi kwiat origami rozłożyłam go - mogę złożyć z powrotem ale już zawsze będzie tylko zwykłą białą kartką każda biała kartka jest kwiatem zamieniam nas poduszkami składam rozkładam przeciera się na zgięciach też nie zostawiłabym ci nawet przysłowiowego wgniecenia na pościeli * glosolalia - dar języków
Agnes Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 1. możliwe, że zostanie z tego tylko tytuł 2. wersyfikacja jest niezadowalająca 3. puenta jest zbyt trywialna - chyba nie starczyło mi cierpliwości dla tego tekstu 4. można by coś wyciąć, hm? także, proszę się nie przyzwyczajać :D czekam na 'głosy' pozdr.a
Spiro Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 patrz, a ja próbuję pozbyć się 'głosów' ;) to bym ciachnął: każda biała kartka jest kwiatem i w puencie: przecieram na zgięciach nie zostawiłabym ci nawet wgniecenia na pościeli pozdrawiam
Agnes Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm:) to wszystko zależy od ich pochodzenia (zewnętrznego/wewnętrznego). tych pierwszych pozbyć się łatwiej :) myślałam o tym. pewnie wyfrunie. dzięki/a
Niewierny Tomasz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka moja sugestia co do początku, a " każda biała kartka...." to jest ładne ja bym tego nie usuwał. Pozdrawiam
Agnes Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 wyszło tak : http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=60599#dol
Rekomendowane odpowiedzi