jasna Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 wiosenna łąka kępa kwitnących mleczy przyćmiewa słońce
tygrys_pietrek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 wywalilbym kwitnacych. pietrek
Piotr_Płoszaj Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 poczułem się jak żuczek ;) pozdrowionka
Waldemar Talar Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 wiosenna łąka kępa kwitnących mleczy słońce na trawie pozdrawiam Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 cienia nie widać babcia w kapeluszu to słoneczniki pozdrawiam ;) ładne, ładne
jasna Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 [quote]tygrys_pietrek: wywalilbym kwitnacych Ja natomiast wprost przeciwnie. :-)) Och! Piotrze ;-)) Pozdrawiam również Waldku :-)) Witaj Jimmy Jordanie! Kopa orgu ;-) Dzięki, dzięki :-)) Buźka dla babci i... dziadka. jasna :-)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to się dziadunio ucieszy... ;)
jasna Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo niekwitnące lub przekwinięte mlecze nie są żółte. :-))
tygrys_pietrek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo niekwitnące lub przekwinięte mlecze nie są żółte. :-)) skoro maja przycmiewac slonce to nie moga byc przekwitniete ani niekwitnace.
jasna Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Spodziewałam się takiej odpowiedzi, bo można się tu doszukać błędu logicznego. Ale dla mnie tylko kwitnące mlecze przyćmiewają słońce. Kępka innych mleczy - nie.
Rekomendowane odpowiedzi