Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 pragnienie wiedzy rodzi pytania szukam odpowiedzi której nie wymagasz a ja zapytany odpowiem dlaczego więc nie mogę poznać niewielkiej części choćby rozkładu sił i napięć nawet teoretycznie niemożliwych do wyliczenia na podstawie dostępnych danych wśród wielu niewiadomych znajomość wyniku byłaby odmianą niezbędną do wprowadzenia prawidłowych rozwiązań podpowiesz?
zak stanisława Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 więc czemu sam nie mogę wiedzieć choćby tyle by znać część-------------myślę że tutaj coś zgrzyta, gdybym się znała podpowiedziałabym ale... może inni cosik poradzą... miłego dnia Piotrze!
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Chyba ććććććć ale nie zgrzyta tylko ćmi :))) Racja Twoja. Pokombinować przyjdzie Dzięki i również miłego życzę
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 pytanie - co potem? może lepiej nie znać wszystkich odpowiedzi?
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Adamie ich znajomość może ułatwić zadanie przy podejmowaniu rozwiązań. Choć czasem niewiedza jest ucieczką.
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 przypomniałem sobie skecz: " 2+2=? no 4 - za dokładnie! "
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Bomba - porawiłeś mi humor :))))) Dzięki serdeczne
Reni Her Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 dlaczego nie mogę poznać tak niewielką część rozkładu sił i napięć nawet teoretycznie niemożliwych może tak będzie lepiej, Piotrze czasem lepiej niewiedzieć wszystkiego, wyjdzie to PL na zdrówko :) pozdrawiam R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Troszkę zmieniłem Reni według twoich podpowiedzi. Może to pomoże w znalezieniu odpowiedzi jeśli nie na wszystki to może choć na część pytań? Pozdrawiam serdecznie
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 interesująca puenta, można różnie zinterpretować końcówkę co pozytywnie wpływa na wiersz, jak dla mnnie to brakuje tu jakiegoś obrazka jeszcze... pozdrawiam Jimmy
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda - choć była inna. A jeśli chodzi o obrazek to może jakąś ładną całkę ??? ;))) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Piotrze! Nie podpowiem. Trzeba zdobywać ...wiedzę:)) Ładnie. Uśmiechu życzę
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Może ktoś się zlituje nad mały misiem ? Dzięki Marlett Pozdrawiam również
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 z chęcią- wyrzuć, nie potrzebne a obrazek, faktycznie przed wytłumaczeniem zapytany odpowiem daj obraz dlaczego tak sądzisz.....skąd to sie wzięło, kto był przyczyną...kto pyta... miłego dniaES
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z chęcią - wywalam. A z tym obrazem to mi troszkę namieszałaś. Bo przecież nie o załącznik graficzny chodzi. Przemyśleć muszę. Miłego również
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z chęcią - wywalam. A z tym obrazem to mi troszkę namieszałaś. Bo przecieżnie o załącznik graficzny chodzi. Przemyśleć muszę. Miłego również he he ,no jasne, że nie!!!
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z chęcią - wywalam. A z tym obrazem to mi troszkę namieszałaś. Bo przecieżnie o załącznik graficzny chodzi. Przemyśleć muszę. Miłego również he he ,no jasne, że nie!!! Może teraz?
Reni Her Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Puenta jest super, popieram Jmmego... podpowiem, jak będę miała jakieś dane, a rozwiazanie samo przyjdzie, pozdrowionka ;))))) R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Cieszę się że chociaż puenta Ci się podoba Renato. I choć peel na podpowiedź czeka to jeśli rowiązanie ma przyjść samo też poczeka. Jedno czekanie :)))) Pozdrawiam również
Judyt Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 nie podpowiem:) tylko rozum tyleż, pozdr.ciepło
Rekomendowane odpowiedzi