Spiro Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 cierpliwy i sumienny będę regularnie zasilał wystawiał na słońce nawet rozmawiał będę po pracy z ochotą doglądał żeby nie wyschła kupię większą donicę zaprzyjaźnię z czasem może się ugruntuje i zakwitnie
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Wytrwałości życzę. To zawsze w "ogrodniczej" pracy popłaca :)) Ładny Pozdrawiam
Bartek Bartek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Pamięta Pan? "ul. Obozowa. Pan Eugeniusz co weekend sprzedaje na Kole. Dziś odwiedził go kolega fryzjer Jerzy, więc skorzystał z okazji i zamówił strzyżenie. - Na święta trzeba być eleganckim - mówi. podpis pod zdjęciem z Gazety Stołecznej." "W mieszkaniu róża wymaga stanowiska jasnego, dobrze oświetlonego, ale bez palącego słońca. Powinna mieć umiarkowanie wilgotne podłoże oraz często zraszane liście, co zapobiega ich opadaniu oraz przedłuża kwitnienie rośliny. Nawożenie powinno mieć miejsce raz w tygodniu w okresie od marca do sierpnia." Z portalu "miłośników roślin doniczkowych" ...przyganiał kocioł garnkowi... ;-)
zak stanisława Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Spiro, z kwiatem jak z kobietą, dobra pielęgnacja wróży piękne kwiecie.... serdeczności, ES
Bartek Bartek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Mam skojarzenie z niepełnosprawną osobą, która wymaga wszechstronnej pielęgnacji i jest całkowicie zdana na naszą łaską bądź niełaskę. Nie tak wyobrażam sobie "pielęgnację" relacji między kobietą i mężczyzną. :-)
egzegeta Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tytule jest o roślinach, a w treści o liczbie pojedynczej cierpliwy, sumienny, a gdzie wyrozumiałość? a gdzie delikatne usuwanie pyłków kurzu wilgotnym wacikiem a gdzie muzyka, są pewne rośliny, które ewidentnie lepiej rosną przy muzyce zasilał ? :( to może nawoził :((( myślę, że zraszał lub dożywiał nie zawsze większa donica wskazana im ciaśniej tym lepiej dla korzenia i szybciej zakwitnie;) a jużbędę po pracy z ochotą doglądał żeby nie wyschła dla mnie słabe:( ani do rośliny ani do kobiety nijak mi nie pasuje; mnie nie uwiódł Pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Spiro! Cierpliwy i sumienny, zasilał -zgoda wystawiał na słońce - można rozmawiał - nie zaszkodzi kupię większą donicę zaprzyjaźnię - zrób jak uważasz. A jesteś pewien,że ''roślina'' tego chce i potrzebuje? Słońca życzę:))
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, jedyne czego jestem pewien to brak gwarancji na sukces :) Jeszcze więcej słońca? dzisiaj? chyba już mnie nie lubisz... :(
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz? przy mnie tylko kaktusy wytrzymują pozdrawiam
cały twój Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak!!!! uwodzenie to trudna sztuka!!! długo pracowałem żeby być w niej mistrzem !! pozdro ;D
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne, zawsze można wystawić na balkon i liczyć na deszcz. myli Pan pielęgnację ze staraniem i zaangażowaniem. komentarze też Pan sprzeczne pisze. znalazł Pan wiersz o kwiatkach czy jednak o relacjach, bo nie wiem co ma ten kocioł i garnek do rzeczy?
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdrawiam
Spiro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze mogę łapać motyle ;) pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, jedyne czego jestem pewien to brak gwarancji na sukces :) Jeszcze więcej słońca? dzisiaj? chyba już mnie nie lubisz... :( Michałku! Sukces nie jest niemożliwy. Przecież ostatnio mówi się tutaj o szczytach ,zaszczytach i poszytach:) a to co mówią to tylko plotki ,a ja w nie nie wierzę. Zawsze słońca w sercu!
Rekomendowane odpowiedzi