Spiro Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 statystycznie ujmując przypada więcej niż jedna kobieta po sześćdziesiątce dopiero tymczasem można liczyć na wakacje z klimatem i osiem koma coś tam pojedynczego łóżka w tygodniu czterdzieści godzin hamburger i pół - zadowolenie gwarantowane - kilka litrów czystego zmęczenia jak życie schodzi
Spiro Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 miałem duży problem z zapisem trzeciej zwrotki i wyszło jak widać. bez przekonania, ale chyba tak zostanie. może jakieś sugestie? ogólne też mile widziane :)
adam sosna Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 "kilka litrów czystego" - przeczytałem: kilka litrów czystej no tak - wiersze pomagają marzyć pomyślałem :)
Ewa_K. Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 wiesz, zmieniłabym tytuł na BILANS wtedy wszystko byłoby na miejscu liczenie, porównania tylko znak zapytania niech zniknie z przedostatniej linijki to wynika samo z ... ;)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Jak na statystyki to niezmiernie interesująco :)
Olesia Apropos Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 spiro, źle czyta mi się pierwszą zwrotkę (przekaz - tak, technika - nie) dwie środkowe są b. dobre (i rozjaśniają nieco, wiesz co mam na myśli) natomiast brakuje mi płońty to już ta pierwotna lepsza była może chociaż tak? w tygodniu czterdzieści godzin hamburger i pół - zadowolenie gwarantowane - kilka litrów czystego zmęczenia - jak życie schodzi pozdr
kyo Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jakoś nie zachwyca, czytałem dużo podobnych ;) pozdry
pathe Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 to dość luźne uwagi. lepsze niż analiza regresji bynajmniej;) wydaje mi się jednak, że mógłby być lepszy
Ewa_Kos Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Dla mnie w sam raz:)))) Pozdrawiam serdecznie:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 No tak wakacje tuż tuż to się i te łóżka wciskają :))) A poza tym jak w W - po czterdziestu godzinach coś czystego się należy ;) Pozytywnie pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 "w tygodniu czterdzieści godzin hamburger i pół - zadowolenie gwarantowane - kilka litrów czystego zmęczenia na życie w upływie" tak myslę i tę kupuję Spiro! 1,2 prawdziwie matematyczna układanka serdeczności /ES
Rekomendowane odpowiedzi