Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 dziewczynka i chłopczyk na oko cztery pięć lat a może mniej w kolorach sepii kapelusik z piórkiem ciupaga góralskie wdzianko pamiątka z Kołobrzegu a może z Rabki -------------------------------------------- http://th.interia.pl/51,gfb42e7a72015779/i443233.jpg
Mr.Suicide Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 fajnie,że dałeś w końcu te zdjęcia :) pamiętam skądś tę miniaturkę (albo tu W albo Szkico).tak czy inaczej przyzwoicie Ci wychodzą te eksperymenty z krótszymi formami. pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Były i tu i tu. Teraz powoli myślę nad następnymi. Dzięki serdeczne i również pozdrawiam
Marlett Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Piotrusiu! Najpierw zapytam nieśmiało -czy to Twoja fotka???
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smiało odpowiadam że ja to ten wyższy. :)))) Jak najbardziej. Miałem wtedy jak napisałem ze cztery może pięć lat. I szczerze przyznam, że nawet nie pamiętam gdzie była zrobiona ani z kim jestem na zdjęciu. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smiało odpowiadam że ja to ten wyższy. :)))) Jak najbardziej. Miałem wtedy jak napisałem ze cztery może pięć lat. I szczerze przyznam, że nawet nie pamiętam gdzie była zrobiona ani z kim jestem na zdjęciu. Pozdrawiam Piotrze! Uśmiecham się do fotki. Mam podobne,w stroju góralskim. Jestem na niej z przyjaciółką, nad Dunajcem. Twoja przywodzi wspomnienia. A prawdę mówiąc ,tak sobie Ciebie wyobrażałam. Hii! dziwne ale prawdziwe. Pozdrawiam i słoneczka życzę.
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako pięciolatka w stroju góralskim????????
Marlett Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Haha! hiiii! Piotrze! dodaję jeszcze wzrost i zarost:))) Każdy mężczyzna jak duże dziecko:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym jeszcze dodał że o jakieś 80 kg starszy ;))))) Plus odpowiednia ilość centymetrów powagi w pasie ;))))))
Marlett Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pietr uszo! Musisz być słodziudki:))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cały w miodku jak Kubuś Puchatek :)))))))
zak stanisława Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 pamiętam, miłe wspomnienia,a forma dobra, pozdrawiam Piotrze, ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pamiętam i do tej pory mi głupio że Ci komputer mój link zwirusował. Tymbardziej się cieszę, że zajrzałaś. :))) A do tego pozytywnie. Choć teraz mnie gryzie, że to może jednak nie Kołobrzeg??? Ale cóż tak jest śmieszniej :) Pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 No, no Piotrze twoje spojrzenie przenikneło do dzisiejszego powiewu w utworach, aby tak dalej, pomysł super, słone i czko ;) R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Reni :) PS Ale bardziej słone czy czko?
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wtedy tak :))) Dzięki za wizytę i pozdrawiam
Judyt Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 to Ty Piotrze? ale to bynajmniej w kolorze sepii nie jest:) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak - ja (ten wyższy :)))))))) A co do sepii to umówmy się że to taka moja licentia poetica Pozdrawiam również
Judyt Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak - ja (ten wyższy :)))))))) A co do sepii to umówmy się że to taka moja licentia poetica Pozdrawiam również niech Ci będzie, ale zamień na sepię, mogłoby być kolorowo;) a że wyższy to widać oj chłopczątko pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi