zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 To powiadasz pan, żeś zjechał z tą swoją cyganerią osobliwości niesamowitych się naoglądał. Tam podobno pałace jakoweś twierdze do zdobycia były wzgórki, górki. I... I okno na arene pan miałeś, bez wyjścia. Skarpetki suszone zapachem bzu. No popatrz pan ,do czego zdolni byli ci tam dawniejsi Powiadasz pan i żubry tuż za rogiem pod górę. Co? nie te czasy, baby w spodniach. Eee tam, marudzisz pan. Ja twierdze, że czasy zawsze dobre, ino serce zbabiało. Tak panie rewiński, zbabiało.
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Widzę że to już seria "rozmówek z Panem ...." powstaje.
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, Piotrze, to było zadaNIE orgu, pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ano było niemało wzgórków i pagórków, nawet zbiegów okoliczności, ale jak sie przywozi drzewo do lasu.....
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TO SIę pije mnicha CHA CHA....
Ewa_Kos Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TO SIę pije mnicha CHA CHA.... nic nie napiszę (beczy) bo mi szkoda, że mnie tam nie było (beczy) Ale pozdrowię:)))
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ewuś, jeszcze nie jeden ORG przed tobą....
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak, zbabiało. A wszystkie - za przeproszeniem - Panie w spodniach byli! To są dobre czasy?! ;D
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 acha, zaczynam rozumieć, to taki zbiorowy cykl o koledze z portalu :). wierszyk natomiast zastaję całkiem udatny. pozdrawiam serdecznie.
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mówiąc o arenie;)))) he he
Olesia Apropos Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak, zbabiało. A wszystkie - za przeproszeniem - Panie w spodniach byli! To są dobre czasy?! ;D o przepraszam, raz byłam w spódnicy, raz w sukience
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak, zbabiało. A wszystkie - za przeproszeniem - Panie w spodniach byli! To są dobre czasy?! ;D i ja tu o babach, jak one w spodniach.... ech panie, szkoda gadać...
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Sylwestrze, taka moda ostatnio na Orgu, po ORGU
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 wiem Olesiu. ten raz nie był dla oczu panów....
Spiro Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 nie był? kucze, to ja przepraszam bo widziałem w sukience
ST.Piwowarczyk Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Witaj Imienniczko ! Wiersz bardzo udany .Po drugie Ty zawsze masz dobre wiersze Dawno mnie tu nie było, ale jestem tym samym stanisławem co dawniej tylko pod innym nikiem. A z okazji imienin WSZYSTKIEGO CO TYLKO ZAPRAGNIESZ !!! Pozdrawiam Stanisław Piwowarczyk
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak uwidliłam nika od razu się domyśliłam ,ja Stanisława, Tobie Stanisławie, tez NAJLEPSZEGO! ZDrowia, przede.., a potem czego tylko sobie życzysz niech się spełnia!!!!!przez wszystkie dni w roku aż do skończenia....świata...;)))
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Spiro to miałeś szczęście...;))) ale jak sięgnę trzeźwo, to też pamiętam, miała, miała suknię mini, fakt! miłego dnia!
M._Krzywak Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Się kiedyś wybiorę, to też sobie będę wspominał... :) Fajne. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi