IN Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 kwiatek wyrósł na polanie nowy temat na pisanie już łodygę widać z ziemi mój ołówek - w rym! ją zmieni tak... łodyga... do łodygi świetnym rymem są - ostrygi! mały pączek się rozwija a po pączku pełznie żżżżmija no jak? pięknie się rymuje? wszystkich wieszczów za-mu-ru-je! młoda trawka wokół rośnie ptaszek dzióbek drze radośnie a dorzucić jeszcze można że najlepszy kurczak - z rożna! o tym kwiatku, trochę mało no bo mi się zapomniało za to - Aron głośno chrapie czasem w ucho się podrapie w lesie roi się od mrówek bardzo ładny mam ołówek tylko często łamie mi się Marek chce za żonę Krysię mięso baba niesie w siatce bo kupiła - w taniej jatce! z ryb najlepsza chyba flądra a ja - jestem baaaardzo mądra jeszcze kilka rymów złożę i poemat, świetny! stworzę czemu łamiesz mój ołówek? coo? że piszę jak półgłówek? jeszcze wcale nie skończyłam patrz, długopis w ręku trzymam! jak się zaraz zdenerwuję to... to cały świat zrymuję! nie, nie jestem wcale chora proooszę, nie dzwoń po doktora... ------------------------------------ Sosno, pochwal mnie.... dzieło powstało w lutym, jak odkryłam org - dostałam głupawki po lekturze nie limitowanej serii sorry, ale szkoda aby taka perła kisła... ;)
możesz przytulić ale bądź Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 to tutaj nie można rymować? mam właśnie kilka takich wierszy i po to się tu zalogowałem a teraz to już nie wiem..
możesz przytulić ale bądź Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 teraz to chyba wolę jeszcze nad nimi popracować, ale pozdra
Mr.Suicide Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Heheh Inko to Ty na poważnie z tą rymowanką. no aż się uśmiechnąłem parę razy ;) ale momentami to banałem zalatuje aż nadto ;p ale co tam.grunt,że uśmiech jak był tak i nadal jest :) pozdrawiam.
Spiro Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 w piątej popraw 'kwiatku' uśmiałem się :) szczerze. myślę, że jeszcze troszkę pracy i będzie super. nawet satyra na orgowe rymowanie i dyskusje o tym powinna mieć porządne rymy. z pozdrowionkiem
IN Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 banałem????!!! zalatuje ???!!!!!!! Mister, nic a nic nie znasz się na... rymarstwie toż to perła co ja gadam - istny brylant! że ja o nim zapomniałam... a obiecywałam sobie, że będę go czytać zawsze, gdy najdzie mnie ochota na zrymowanie czegokolwiek ;););););)
Mr.Suicide Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 no dobra nie znam się,ale przynajmniej się z tym nie kryję ;) pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 rym z rytmem pełzają do piosenki muzykę zagrają z jakiej wnęki :):):)
M._Krzywak Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ha - super, super, super!!! "kwiatek wyrósł na polanie nowy temat na pisanie" Ja poproszę o zgodę na wykorzystanie tego fragmentu w komentarzach.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Każdej wiosny panna Mania - prawdopodobnie spod Poznania - czego dotknie - to rymuje. Drżą ze strachu wszystkie wuje bo z nich każdy chciałby solo - ale Manie - duble wolą. Etc., etc. już się zgrzałem, jak cholera, od samego rym czytania głowa spuchła mi jak bania. Idę stąd dotknięty tym, że lepszy jest Mani rym! O!
IN Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj pełzają... ale kto wie w jakim kierunku ;) hej, Sosno, :)))
IN Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niniejszym oświadczam że zrzekam się wszelkich praw autorskich do dzieła ;)))
IN Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oooooooooooooo!!!!!!!!!! toś mnie Waćpan zażył z mańki ceniąc wyżej rymowanki wyklepane pod Poznaniem niż w org-nielimitowane! smutek przepełnił mą duszę wiersz o tym napisać muszę o, Waćpan, jestem w rozterce tak strasznie rozdarłeś mi serce me serce porwane na strzępy wpadło w mej duszy odmęty strzępy w odmętach choć toną łzy krokodyle wciąż ronią tak wielka ogarnia mnie rozpacz że z rymem trzeba się rozstać! :)))
zak stanisława Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 szkoda czasu na rozpacze płacz, jako i ja płacze że koszula rozerwana że na płocie zamiast dzbana skorup kilka się czepiło ale jakże było miło sierpem, młotem tak pod płotem mania, dosyć rymowania dawaj choć,do sądu idziem że rymówki jak po żydzie wodą spływa częstochowa nie daj boże się uchowa Inko, buziaczki za radość rymowaczki...Stanka
Ewa_Kos Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bardzo lubię rymowanki i sama to robię i wiem, że najlepsze są takie "na zawołanie',ale kto wtedy ma przy sobie piórko, aby wszystko zapisać?:)))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Uf, aż mnie zatkało. Tyle rymów w jednym wierszu już dawno na orgu nie czytałem. Chyba od konkursu. :))))))) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi