Ewa_Kos Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 i teraz te schody po których sie boisz wchodzić bardziej niż jazdy na drewnianym wózku po lalkach do ciebie przybliża się starość czasem tylko muśnie lekko dotknie ty ledwo poczujesz już zakwitasz na przekór bolącym korzonkom i innym dyrdymałom z życia wziętym na przymus tyle chwil wszystkie ulotne nigdy nie wracają ty chociaż dopłyń do mnie i zostań jeszcze
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 "ty chociaż dopłyń do mnie i zostań jeszcze" Widziałaś może polski film "Łódka"? Mam wrażenie, że ostatnio wszystkich bierze taka problematyka, no w każdym razie większość pisuje na zasadzie rachunku sumienia, a to oryginalnie no proszę. Mi się podoba, zwłaszcza dyrdymały na przymus, idą w plusy, oj idą... Ale jest też rzecz intrygująca - zakwitanie (ładnie, że wiersz ma takie światełko w tunelu) pozdrawiam Jimmy
Spiro Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ewo, mnie się podoba. ale ten fragment: (...) tylko muśnie lekko dotknie ty ledwo poczujesz jakby trzy razy o tym samym. nie wydaje Ci się? z pozdrowionkiem
Bartek Bartek Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Jeśli to jest "cykl" to może warto w jednym miejscu zebrać wiersze z tego cyklu; będzie jaśniej. Szukałem innych z cyklu i nie znalazłem. Miłego dnia
adam sosna Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 zastanawiałem się nad powtarzaniem czuć jakoś mnie nie rażą pociągają i całość też bardzo
Marlett Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ładne to roztrząsanie. Delikatne i kobiece. W wierszu jest piękny klimat. Serdecznie pozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 oj, tak klimat ciepła i radosci z bycia we dwoje....takiego ponownego zakwitania, na biało? buziaczki kosy w nosy!!!!
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, a cykl jest w trakcie realizacji - przepraszam, że nie uprzedziłam:(, ale pozdrawiam serdecznie i miło mi:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam po przerwie, to u mnie kiepsko bo się znowu porwalam z motyką tylko już nie wiem gdzie:)) Dzięki za zagląd i mocno wszyscy pozdrawiają:)))
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ciepło i dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie:))))
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak sobie pomyślała, bo widzę, że ludzie w pewnym wieku zatracają podzielność uwagi i trzeba czasem trzy razy...:)))) Pozdrawiam serdecznie:)))
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że zaglądnąłeś do mnie:))).Pomyślę o tym co napisałeś; może faktycznie trzeba coś poprzestawiać(?) Pozdrawiam serdecznie:))
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, niektórzy piszą bo życie ucieka, inni bo temat się kojarzy i każdy inaczej to widzi:)) Miło mi, że się podoba - cieszę się bardzo. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję:))) EK
IN Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się klimat wiersza i dyrdymały z życia wziętę na przymus a ten końcowy przyśpiew - taki do zadumania :)))
Rekomendowane odpowiedzi