zak stanisława Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 cholera tutaj zapach spalin miesza się z kawą słodzę białą śmiercią myślę że wszystko jedno co mnie trafi najpierw wolałbym jednak żeby to była strzała amora właśnie gdzieś kogoś kusina dobre i na złe aż do śmierci nie wiadomo co taki ma w zanadrzu celne oko najczęściej papuśne policzki i serce miękko wybrukowane kurzem co nienasycony deszczem paruje spod kół dudniących jak zebry rozumiem twój wieczny ból głowy miasto ma to do siebie - nieustanny szept za uszami: jesteś tak jakby cię nie było...a co będzie jak będę?
adam sosna Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 "nigdy nie wiadomo co taki ma w zanadrzu najczęściej zdeptane serce miękko wybrukowane kurzem" najpierw łuk i strzały potem... (kolejność ważna moim zdaniem :) )
zak stanisława Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba sie wie..... mowisz że potrzebne? cholera tutaj zapach spalin miesza się z kawą słodzę białą śmiercią myślę że wszystko jedno co mnie trafi najpierw wolałbym jednak żeby to była strzała amora właśnie gdzieś kogoś kusząco wabi na dobre i na złe aż do śmierci nie wiadomo co taki ma w zanadrzu celne oko najczęściej papuśne policzki zdeptane serce miękko wybrukowane kurzem nienasycony deszczem paruje spod kół dudniących jak zebry dla pieszych zawsze za krótkie pchają się baby z wózkami nie zważając na maluchy bo te większe wiadomo bardziej ryczące tłuką się po wybojach wczorajszej drogi złych uczynków rozumiem ten wieczny ból głowy miasto ma to do siebie - nieustanny szept za uszami: jesteś tak jakby cię nie było... a co będzie jak będę?
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 "nigdy nie wiadomo co taki ma w zanadrzu na pewno celne oko w strzelaniu" (po co dodałaś "w strzelaniu") w tym momencie, nie wiedzieć dlaczego spada nastrój wiersza. Może spróbuj go utrzymać w konwencji 1 zwrotki. W końcu Panwkratkę! Polubiłem bohatera. pozdrawiam i wpadam póżniej jimmy
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Podoba się. Szczególnie druga i trzecia. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. JImmy, to specjalnie dla ciebie napisałam, boś mówił że wolisz pana od moich liryzmów, he he/ zgadzam się co do strzału- zmieniłam, dzięki za baczne oko i świeży umysł sedecznosci
Reni Her Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 lepiej niech będzie strzała amora a potem to i z miłości można... ach, ten Panwkratkę, słonecznego uśmiechu ;)
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Piotrze, Reni, serdecznosci....miłego dnia Reni, Fakt, strzała najlepsza, ale tylko Amora! he he
adam sosna Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 najlepsza strzała to ta która doleciała :)
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 oj tak sosno tak ale zależy jaka ona była....:)))
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie zakręcone będą jeszcze jakieś zmiany, czy można zacząć się zachwycać? :)))
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie zakręcone będą jeszcze jakieś zmiany, czy można zacząć się zachwycać? :))) a wiesz, że nie wiem, jakby coś wpało w łeb to zmienie, po którymś tam czytaniu, jak zawsze, zobacz w Z jak zmieniłam - " na poważnie...
Ewa_K. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 podoba mi się tytuł podoba mi się fragment:nienasycony deszczem paruje spod kół dudniących jak zebry i tyle
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 hej, to już wiele....
jacek_sojan Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 bez "który" na początku 2 strofy... bez "nigdy" w 3 wersie tejże samej... bez całej 3 strofy! bo bardzo słaba i niepotrzebna...i będzie dobrze! ??? J.S
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jeszcze coś jednak zostanie... dzięki Jacku, 1majowe pozdraway
Rekomendowane odpowiedzi