Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 zawsze mówię nie cierpię kiedy przychodzisz odchodząc zabierz mnie łagodnie
adam sosna Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 to bym usunął "odchodząc" albo napisał: odchodzę
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 już coś pozmieniałaś. litości, ja wolno myślę. ledwo zacząłem trawić pierwszą wersję, a tu bach, zupełnie nowa. zawsze mówię nie kiedy przychodzisz cierpię odchodząc zabierz mnie łagodnie może?
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Spito! Jeszcze nic nie zmieniłam. Twoja wersja trochę mi zmienia sens. Dziękuję .PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 dla mnie bardzo delikatnie, muślinowo, z wdziękiem wiosennej chmurki, się podoba cóż Marlettko pozdrawiam ciepło
Niewierny Tomasz Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne Marlett, ale "odchodząc zabierz mnie" tak Grzegorz Ciechowski śpiewał, więc może daj to kursywą. Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to? rano czytałem i było coś kursywą
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adaś ! nie chcę odejść:)
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt ! cieszę się ,że coś się spodobało. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne Marlett, ale "odchodząc zabierz mnie" tak Grzegorz Ciechowski śpiewał, więc może daj to kursywą. Pozdrawiam Tomku! Uwierz mi , nie cytowałam G.C. Dlatego nie dam kursywy:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to? rano czytałem i było coś kursywą Ej Spiro! Przeczytaj drugi. Poniżej:))
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to? rano czytałem i było coś kursywą Ej Spiro! Przeczytaj drugi. Poniżej:)) o kucze! Ty w szał twórczy wpadłaś. na szczęście już zaznaczyłem, że wolno myślę, więc mam nadzieję, że wybaczys mi gapowatość ;)
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Spiro! Przecież nie musisz wszystkiego czytać:)) a ja -czasem tak mam:)
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 podoba się. może podobnie jak Spiro,z tym że:zawsze mówię nie kiedy przychodzisz cierpię odchodząc zabierz mnie łagodnie pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 wszystkie wersje są cacy, Marlety, ma inną jednak wymowę, i nic bym nie... pa! es
Niewierny Tomasz Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne Marlett, ale "odchodząc zabierz mnie" tak Grzegorz Ciechowski śpiewał, więc może daj to kursywą. Pozdrawiam Tomku! Uwierz mi , nie cytowałam G.C. Dlatego nie dam kursywy:)) PozdrawiaM. No to gratuluję, że wpadłaś na to samo co Ciechowski:)
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tomku! Tak wyszło. Dziękuję.Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Cobainowy tytuł starsznie, ale ja bym to rozbudował i dokładnie opisał odczucia peela w 1 części. pzdr jimmy
Marlett Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Tytul roboczy, Czy rozbudować ..raczej nie. Dziękuję ,pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi