Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 z moją wadą nie powinnam prosić o wyrozumiałość choć potrzeba wieleserca
Judyt Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 oj Marlettko uważam, iż każdy Twój mały wierszyk jest dość przesączony serduchem, a wady oj każdy ma, pozdrawiam ciepło
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 przewrotnie i ciepło, czyli kobieco. i siłą rzeczy od razu pomyślałem o Poświatowskiej
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jam niegodna Poświatowskiej, wiersz powstał z myślą o ... PozdrawiaM.
cały twój Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 świetna miniaturka, pozdrawiam:)
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jam niegodna Poświatowskiej, wiersz powstał z myślą o ... PozdrawiaM. ja wiem, ale nic nie poradzę. ta wada serca i myśli pobiegły do Poświatowskiej
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a ja odczytała dosłownie, Pl ma chore serce...prawdziwie czy z miłości...
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dziękuję za interpretację. Pozdrawiam serdecznie:)
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję . Serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jam niegodna Poświatowskiej, wiersz powstał z myślą o ... PozdrawiaM. ja wiem, ale nic nie poradzę. ta wada serca i myśli pobiegły do Poświatowskiej Spiro! Zawsze jesteś mile widziany:))) Dziękuję i pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! Właśnie sama nie wiem co PL-owi dolega:) PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Bardzo mi się spodobał przeskok ostatniego wersu. Cołość również. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziekuję. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi