cały twój Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 nie mogę żyć bez twej dłoni zamkniętej czule w mojej bez ust twoich ciepła na uśpionej skórze bez obezwładniającej i słodkiej bliskości czuję cię wyśmienicie we wszystkich zakamarkach ciała o twojej intuicji krążą już legendy powalasz urokiem zniewalasz spojrzeniem i nie wiem jak ci powiedzieć te słowa głębokie jesteś tęsknotą i brakiem nieutulonym lecz przede wszystkim nieodwołalnym wyrokiem
katttka Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 wiersz mi sie podoba, ale to na razie tylko raz przeczytałam więc nie zagłębiłam się zbytnio..ale razi mnie ta buźka w tytule...pozdrawiam:)
allena Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 chyba trzeba podjąć "męską' decyzję co z rymami ? inwersja w drugim wersie drugiej strofy rozprasza:) A.
Spiro Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 właśnie, rymy. jak mawiają - albo rybka, albo akwarium. po drugie - co mają oznaczać te uśmiszki, które umiesczasz w tytułach? mamy nie traktować poważnie? czy mają jakąś funkcję w wierszu? jeśli tak to może uda się ją jednak wypełnić słowami. ponadto - tęsknota i brak nieutulony to mniej więcej to samo. chyba potrafisz lepiej. bez nadmiaru mychtwych, tęsknot, wyroków. zwiewniej o miłości proszę pozdrawiam
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jeśli Spiro się nie pogniewa podpinam się do Jego komentarza. Również tak myślę:) PozdrawiaM.
cały twój Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za miły komentarz! mam nadzieję że jeszcze się zagłębisz - warto:) buźka w tytule? fakt nie na miejscu, ale usunąć się nie da, obiecuję że zaprzestanę, pozdrawiam :)
cały twój Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, też to teraz zauważyłem i już zmieniam. co do rymów - lubię nieregularność, ale postaram się popracować nad ich kształtem; pozdrawiam:)
cały twój Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy umiem? nie wiem na pewno ale z pewnością się postaram wypełnić zalecenie ;) pozdrawiam
cały twój Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro tak nie pozostaje mi nic innego jak bardziej się przyłożyć. co do buziek - inne wiersze już na pewno ich nie będą miały, pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 nie mogę żyć (bez?) bez -twojej dłoni czule zamkniętej w mojej bez- ust twoich ciepła na uśpionej skórze bez- słodkiej obezwładniającej bliskości--- może słodkiej dac bliżej skórze? a bez już kwitnie, pomyśl nad tym? coby uniknąc tego bzu, chociaż mi nie wadzi, ale...... może coś zmieni na lepsze? pozdr ES
Cmentarny Motyl Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....będę do Ciebie wracać.....czytać;))
Rekomendowane odpowiedzi