egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 lubię cię i piję choć jesteś tandetą w końcu ktoś cię zerżnie i dłutem porzeźbi 1
Mr.Suicide Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 krótko,mocno na temat. podoba się.pozdrawiam.
cały twój Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 piękne! czuje że sam mógłbym to powiedzieć! jakbyś mi to z ust wyjął!! dzięki!!
Fanaberka Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednym słowem - lipa ;) wiersz super. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednym słowem - lipa ;) wiersz super. Pozdrawiam. naaaareszcie :))) dziękuję Ci Fanaberko bo te chłopy wyżej tylko o jednym :) Pozdrawiam wyjątkowo serdecznie
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za taką interpretację też serdeczne dzięki :)) pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie bardzo wiem co tak bardzo miałbym wyjąć :)) ale dzieki Ci wielkie :)) pozdrówka :)
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Jeśli upaja - nie pozwól zerżnąć. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jakże można zerżnąć to co upaja...supr ES
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu a czy to ja ... przecie wyraźnie stoi, że ktoś kto nie czuje bluesa :) dzięki
cały twój Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie bardzo wiem co tak bardzo miałbym wyjąć :)) ale dzieki Ci wielkie :)) pozdrówka :) słowa egzegeto, słowa! a przede wszystkim ich sens!! przy okazji, podoba mi się coraz bardziej. bezbłędnie to ująłeś :))
adam sosna Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 tak jeszcze pędzle bym zaangażował
Beenie M Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A toś się rozminiaturzył, Egzegeto. I ja za chórem powtórzę: bardzo dobre. Myślę, że ta polecana lapidarność znajdzie uznanie i u rodzinnego Artysty ;))) pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co za duzo to niezdrowo a tak gwoli .... drzewo lipowe najwdzięczniejszym surowcem dla rzeźbiarza malowana rzeźba .... ? :(
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a żebyś wiedziała, że chciałem się pochwalić:) ale od kilku dni siedzi już w Borach Tucholskich i wyżywa się w ...krytyce literackiej :)) pozdrawiam serdecznie PS. A ta lipa właśnie rośnie niedaleko tamtejszej zagrody duża, piękna, rozłożysta i za kilka tygodni miodem pachnąca, łaskocząc domowników szumem gaworzących pszczół :))
Judyt Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ja mówie tak dla drzewa lipowego, tylko nie wycinać! pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywista choćby ze względu na pyszną herbatkę:) Pozdrawiam Panią Judytkę:)
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a żebyś wiedziała, że chciałem się pochwalić:) ale od kilku dni siedzi już w Borach Tucholskich i wyżywa się w ...krytyce literackiej :)) pozdrawiam serdecznie PS. A ta lipa właśnie rośnie niedaleko tamtejszej zagrody duża, piękna, rozłożysta i za kilka tygodni miodem pachnąca, łaskocząc domowników szumem gaworzących pszczół :)) a potem cały rok ... wiosną łuski a to leci sobie w kulki, to ci noska na nos zrzuci gałąź lub ptasie pióro i tak do samej późnej jesieni cosik na głowę sypie liście.....
Judyt Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywista choćby ze względu na pyszną herbatkę:) Pozdrawiam Panią Judytkę:) Tylko nie Panią;):P Wać Pan przesadził pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje bardzo - tak wyszło:) Pozdrawiam bardzo
Rekomendowane odpowiedzi