Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 wyrwana ze snu biegnę co tchu zamieniam siebie na Ciebie w przedsmaku nie dokonania pomocne oczy przy ławkach obym nie usiadła na dłużej poproszę o uzasadnienie 27.03.07r.
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ponieważ myślę (hehe) że się już wdrążyłem. Więc ta "odmienność" mi pasuje. Pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Taki "szybki" ten wiersz, czuję się to "biegnę co tchu". Właściwie cały wydaje się gonitwą. Podoba mi się...
Piotr_Płoszaj Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Oj wiem... w tytule jak byk podane jest " nie zamyślaj się". Kurzcątko. Chyba jednak się trochu zamyśliłem, bo i fajny ten utwór. Dla mnie osobiście głęboki i ta delikatność słów...
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Piotrze: dziękuję serdecznie za odmienność, uznaję to za komplement;) Kasiu: również dziękuję,że zechiciałaś przeczytać, cieszę się, że się zatrzymałaś, kailno: dziękuję że dostrzegłaś lekkość, rymów tak bardzo nie lubię, jednakże dzięki za sugestię Piotrze:cieszę się, iż zajrzałeś głębiej, ah ta przewrotność:) dzie wuszko: ani trochę nie obrażasz, każdy widzi innym okiem, poza tym bardzo mi miło,że przeczytałaś, dlaczegóż niefortunne" pomocne oczy przy ławkach" Twoim zdaniem?, biegnę co tchu, nie ma związku z potworami;) pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 wyrwana ze snu biegnę co tchu zamieniam siebie na Ciebie w przedsmaku nie dokonaniaznajduję pomocne oczy przy ławkach obym nie usiadła na dłużej poproszę o uzasadnienie /////wyrwana ze snu zamieniam siebie na Ciebie biegnę w przedsmaku nie dokonania pomocne oczy przy ławkach obym nie usiadła na dłużej poproszę o uzasadnienie // poza tym tekst niezbyt ciekawy ale coś mnie w nim zatrzymało możliwe że ta metamorfoza podczas snu nie wiem do końca ale wyskrobałem swoją wersje oczywiście przperaszam za kosmetykę ale ja już tak mam niektórzy się przyzwyczaili wieczności.
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dzie wuszko widzisz jak chcesz:) zapewniam takimi nie są, pozdrawiam ciepło Tomaszu: dziękuję Ci bardzo i za tą kosmetykę, jednakże powinieneś się poprawić również, w warsztacie nie bardzo chcieli mnie odwiedzać:) dlategoż też mogą być uchybienia, jeśli takowe zauważyłeś, jestem b.wdzięczna, tchu>jak dla mnie nie jest bez życia, tyle co mogłam Tobie pomogłam;) zatrzymałeś się! dzięki! pozdrawiam ciepło
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak dla mnie "tchu" potrzebne! "Znajduję" rzeczywiście usunąć można... aczkolwiek mi nie nasunęło skojarzeń rodem z horroru ;)
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dziękuję Kasiu, czyżbyś się zamyśliła? pozdrawiam ciepło
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A owszem! Swoim nieprzezwyciężalnym zwyczajem...
bajka-bajka Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dopisuje sie pod Tomaszem....co do zmiany........serdecznosci ;)
Ewa_Kos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Już w "w" wyraziłam swój pozytyw i nie zmieniam zdania i cieszę się, że drobna kosmetyka nie zaszkodziła i co ważne wiersz nie zmienił przesłania:))) Serdecznie pozdrawiam:)))
Judyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takk.....hmm..:)tradycyjnie: pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bajka-bajka oczywiście zauważyłam Tomasza komentarz i oczywiście wprowadziłam drobną zmianę, lecz co do tchu, uparcie zostawię sobie, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci Ewuś, ano mam nadzieję,iż nie zmienił, cieszę się, że czytasz, pozdrawiam ciepło :)
Judyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne, ale konstrukcyjnie w wierszu tak wyglądają. to może być bajerancki zabieg, ale tu raczej chyba o tego typu myk nie chodziło ;)) wierzę ze nie są. wyglądają widzę jak mi działają oczy :((, kreważ, gdybym ja mogła widzieć jak chcę... :D czuł ;) a nie widzisz jak chcesz? dzie wuszko:), uważam, iż dopatrzyłaś się tychże oczu, ale bajeranckiego zabiegu to tutaj ni ma..przynajmiej ja nie dostrzegam, cieszę się, iż wypatrywałaś, pozdrawiam ciepło:)
adam sosna Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a dla mnie "sen" może temu bo lubię spać +
Judyt Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) również adamie pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi