Spiro Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 odmówiłem modlitwy przy twoim stole bo nie wierzę w kadzidło i obcowanie poza święte obrazy w kościele z matką zupełnie nie można się porozumieć kiedy odchodzi od zmysłów brak wspólnej płaszczyzny to nie moja wina bądź więc dobry jak zawsze odpuść sobie ja wszystkim zapomniałem tak mnie uczyłeś czy jednak podobieństwo charakterów rozstaję się z obietnicą następnego i wiecznym jeśli jednak jesteś skończenie doskonały
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Spiro! ładnie ujęty temat, podobają się przerzutnie. Jeszcze powrócę ,bo warto:)) Serdecznie pozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 No popatrz, "ciężki temat" sprawia wrażenie lekko napisanego bez "zbędników" Dla mnie super!:))))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Fanaberka Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się, zwłaszcza początek i koniec, chociaż "podobieństwo charakterów" też jest tu niezłe, zostaje w pamięci. Pozdrawiam. :-)
IN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 jeszcze wczytuję się... te przerzutnie...;) w myśl zasady, czego nie da się polubić - należy pokochać... no i właśnie jestem w trakcie... zakochiwania się ;) a tak poważnie, to rzeczywiście powoli oswajam przerzutnie, które niewątpliwie wzbogacają przekaz, ale w moim wypadku powodują, że myśl odrywa się się od wiersza i zaczyna krążyć ;) ten fragment działa na mnie najbardziej: odpuść sobie ja wszystkim zapomniałem tak mnie uczyłeś z pewnością przeczytam jeszcze nie raz... aż sobie wybujam "wszystko", co w wierszu i wokół...;) pozdrawiam, :)))
zak stanisława Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 młodzi mają to do siebie, że mimo uszu puszczają uwagi rodzicieli,dotyczące wiary itdematki od zmysłów odchodzą, wiem coś o tym , może nie aż tak drastycznie... dobry wiersz Spiro, to jakby odpowiedz na moje -Błogosławieni.... pozdrawiam ciepło ES
Spiro Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Stanka, nie znalazłem Błogosławieni, a chętnie przeczytam. Marlett, Ewo, In, Fanaberko - dzięki za wgląd. kobiety mnie rozpieszczają. dobrze, że chociaż wirtualnie. ale tak bez uwag? nie godzi się
IN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 rozpieszczają Cię... a Ty gagatku marudzisz...?:) rozwijaj skrzydła masz potencjał :)))
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 No, rozwijaj!!! Dobra rada:)))
Robert Kmiel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 bardzo dobry wiersz a rady udzielone w komentarzach (o skrzydełkach) słuszne ;) Kmiel
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech, Spiro jest na Z, pod zmienionym tytułem....skoczyłam bez odbicia, coby się nie przepełniło w P, he he pozdrawiam ciepło ,ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Sam nie podejmuję się pisać na podobne tematy. I raczej omijam takie wiersze. Ale ten muszę przyznać zatrzymał mnie. Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Robert, Piotr, dzięki za wgląd. fajnie, że panowie też się pojawili ;) i też bez uwag? coś czuję, że jak popchnę dalej to mi te skrzydełka wyrwą
Rekomendowane odpowiedzi