IN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 dar istnienia nam przemienia świata wielką penetrację w pospolitą kalkulację rzeczywistość? a niech skrzeczy przecież dumny ród człowieczy w niebie ukrył mit wartości to nas koi lecz tu prości ujarzmiamy pojmowanie w użyteczne sobkowanie
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 oj, Inko, trafnie, rymnie i dowcipnie, zabieram jako motto dla Panwkratkę, mogę?
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! jaka starapolszczyzna! Sama Pani "takto", czy z Baki? ;D pzdr. b
IN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Stanka! bierz! ja dla Panawkratkę wszystko...! :))) Mr.Suicide - hmm... mniemam, że nie ps....... ale kto Cię tam wie...? (memajlem przytruchtało) ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdałomisie - moje misie ale pod topór głowysie nie położysie chociaż...jeśli bardzo be - to niech będzie na Jot Be! miło było gościć... szkoda tylko, że gospodyni kiepski poczęstunek przygotowała ;)
Mr.Suicide Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Hmmm gdzie się podział mój komentarz? Zapewniam,żem nie psychol ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi