zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Piotrze Wielocyfrowy, miło że wziąłeś udział w 'tangu.'..i dobrze że rymy częstochowski nie zaginą...są potrzebne jak powietrze...rymowanki bez nich sa do du... żej wprawy... he he pozdrawiam cię Reni, jak miło mieć wspomnienia, które są i innych udziałem, Leno, cieszy się pani Wrzucik ze swatania z Panemwkratke a jeszcze bardziej z powodzenia... słoneczka obu paniom,
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zagdzam się z kobiecością ot co! ale powinna mieć swoje zdanie, zawsze i wszędzie, a made in china? takie mnie nie interesują marki, pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zagdzam się z kobiecością ot co! ale powinna mieć swoje zdanie, zawsze i wszędzie, a made in china? takie mnie nie interesują marki, pozdrawiam ciepło Judyt, made in china- to mój znak z chińskiego horoskopu j-estem tygrysem, masz rację ale jestem już taka zmienna, nie umiem bronić zdania jeśli jestem jego niepewna. sorki jeśli poczułaś się urażona, nie piłam do ciebie z tym chińskim.
Spiro Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Panwkratkę i pani Wrzucik w jednym. to dopiero przeszycie! fajne tekstylia nam wrzucasz. wspaniały wątek i osnowa. pojawi się jeszcze jakaś mała Pepitka albo dzielny Adamaszek? oj, chyba się zasupłałem ;)
IN Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Stanka - boskie! pokochałam Panią Wrzucik cmok :)))
Eugen De Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Panwkratke tak się przejął kolczykiem, że przez chwilę zobaczyłem go całego w paski. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 he he kochani rozbawiły mnie wasze komentarze i o to w tym chodzi. Spiro, myślisz że byłoby dobrze gdyba tak jakaś Pepitka?...może....i Adamaszek... DOBRE! rozsupłasz się jak będziesz ojcem chrzestnym , jak tylko coś się urodzi.....:):):) Inko.miłość od pierwszego? czytania....he he, to jednak zobowiązuje, będę musiała się starać coby nie rozpłynęła się... ta miłość...:):):) Eugenie, a to heca spaskowałeś Panawkratkę....częściowo należało mu się, he he, ale faktycznie przejął się tym kolczykiem....dobrze że chociaż nim... miłego dnia, dużo słoneczka wszystkim.
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 "Judyt, made in china- to mój znak z chińskiego horoskopu j-estem tygrysem, masz rację ale jestem już taka zmienna, nie umiem bronić zdania jeśli jestem jego niepewna. sorki jeśli poczułaś się urażona, nie piłam do ciebie z tym chińskim. " Stanisławo oczywiście,że nie czuję byś piła:),po prostu wyraziłam swoje zdanie, a że china to Twój znak nie miałam najmniejszego pojęcia, więc jeśli jestem pewna swojego to bronię wówczas. Pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no bojakze można....he he
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 mój nos aż tak daleko nie sięga:) pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he a skąd wiesz że daleko......
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 bo zakatarzony;) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi